brn6161
Centipat
- Makaleler
- 6
Hocam başta bende sizin gibi her şeyi araştırıyor kafaya takıyordum hayat baktım öyle bir yer değil, mesela geçenlerde biri bilgilerimi attı bunları ben de biliyorum deyip engelledim en fazla evime ihbar yollar başka hiçbir şey yapamaz rahat olun.
Hocam hiç yoktan yabancı dizi/film izleyin bir süre sonra unutacaksınız zaten.
OKB işte hocam, maalesef bizim bir yararımız olamaz. Arkadaş orta seviye OKB ve yakında Yüksek seviye, yani OKB'nin 3.evresine ulaşmış olacak.Korkmaması gereken yerlere korkuyor. Bırak diyoruz, korkma diyoruz ama yine korkuyor. Ben anlamadım yemin ederim kafasında ne dönüyor. Bu kadar da zarar yani.
Ben şimdi anlamadım seni mi panelliyorlar yoksa sen bunlar panel sitesi açıyor diye mi endişelendin?Arkadaşlar @Ceasar128 sagolsun aklima takti durdu onceki konularimi okuyun lutfen cok kafama takiyorum tam bir şey olmayacak diyorum birisi aciyor yardim edip tekrar farkli bir bilgi ile karsima cikiyor birisi.
Umarım bir destek alır, bu konularda korkmaması gerektiğini de anlar. Çok zor durum.OKB işte hocam, maalesef bizim bir yararımız olamaz. Arkadaş orta seviye OKB ve yakında Yüksek seviye, yani OKB nin 3.evresine ulaşmış olacak.
Psikoloğa veya Psikiyatri, Klinik Psikoloğa gitmezse son evreye gelecek konu sahibi arkadaş. Ve o zamanda emin olun tahmin edemeyeceğimiz kadar zorlanacak bu takıntıları yüzünden. Bizim tavsiyelerimizin bir anlamı yok pek.Umarım bir destek alır, bu konularda korkmaması gerektiğini de anlar. Çok zor durum.
Ben şimdi anlamadım seni mi panelliyorlar yoksa sen bunlar panel sitesi açıyor diye mi endişelendin?
Bana da olacak diye endiseliyim hocam.
Hocam, telefonları bir kenara bırakın ve dışarı çıkıp günde bir saat yürüyüş yapın. Eğer sosyal bir yapınız varsa, bu sürede rahatça sosyalleşebilirsiniz de. Yürüyüş bittikten sonra eve geçip bir dizi veya filmi izleyin. Bunu bir hafta boyunca deneyin; eğer hala bir düzelme hissetmiyorsanız bir psikoloğa danışabilirsiniz. Unutmayın, psikoloğa gitmek gayet normal bir durumdur.Oyle olunca takmiyorum cidden bir şey hocam.
Hocam, telefonları bir kenara bırakın ve dışarı çıkıp günde bir saat yürüyüş yapın. Eğer sosyal bir yapınız varsa, bu sürede rahatça sosyalleşebilirsiniz de. Yürüyüş bittikten sonra eve geçip bir dizi veya filmi izleyin. Bunu bir hafta boyunca deneyin; eğer hala bir düzelme hissetmiyorsanız bir psikoloğa danışabilirsiniz. Unutmayın, psikoloğa gitmek gayet normal bir durumdur.
Sana neden bu panel denen şeyden yapsınlar ki?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.