Panik atak nasıl bir şey?

Herkese iyi geceler dileyeyim. Aklıma gelmişken holywitcher melanom farklıdır, melanoma farklı, çocuk tırnak demiş, sen deriden bahsetmişsin. Yorgunluktan gogıl amcanı yanlış okuyorsun.
Siz gerçekten çok ilginç bir insansınız. Çocuk melanom olmasından korktum demiş ben de 1 gün içerisinde sıfırdan oluşmaz dedim sadece :D Tırnağın altındaki deride bir ben, melanom vs olabilir bu konuda herhangi bir şey demedim? Tırnak ile deriyi de sizden öğrenecek değilim :D Tıp ile ilgili komplekslerinizi bir an önce çözmenizi diliyorum.

Ayrıca Melanom Türkçesi, Melanoma İngilizcesidir.
 
Panik atak aşırı heyecanlanma oluyor. Ben sakin bir şekilde CS oynarsam 30+ Kill oluyor. Genelde aşırı heyecanlı oynuyorum. Kalabalık ortamlarda da oluyor. Kızlarla konuşurken falan.

Mesajları okudum ne panik atağı ya. Muhtemelen kaygı bozukluğu (anksiyete) var. Buna genelde aile sebep oluyor. Bir olay olunca sallayın. Sakin kalın, kafanızda kurmayın. Hiçbir şey olmayacak size.
En kötü ne olabilir ki? Umursamaz olun serseri olun. Yoksa çok tehlikeli. Benim ailem tehditkar bir aile. Yaptığım bir iş ve olay hoşlarına gitmezse, 2 saat şu olur bu olur diyorlar. Durup düşünsem intihar ederim. Takmayın olayları fazla.
 
Son düzenleme:
Siz gerçekten çok ilginç bir insansınız. Çocuk melanom olmasından korktum demiş ben de 1 gün içerisinde sıfırdan oluşmaz dedim sadece :D tırnağın altındaki deride bir ben, melanom vs olabilir bu konuda herhangi bir şey demedim? Tırnak ile deriyi de sizden öğrenecek değilim :D tıp ile ilgili komplekslerinizi bir an önce çözmenizi diliyorum.

Ayrıca melanom türkçesi, melanoma ingilizcesidir.

Gözüm üstünde :)
 
Heeeh! Klavye doktorumuz da gelip teşhisi koyduğuna göre sorun çözülmüş olmalı.
Işte bu yüzden bu tarz sorunlari forum gibi yerlere sormadan direkt uzmanla gorusmek gerekiyor. Birakin doktorları, adam 2 dakika da yazım seklinizden hastalık tanısını koydu. 🤣
 
Heeeh! Klavye doktorumuz da gelip teşhisi koyduğuna göre sorun çözülmüş olmalı.
Işte bu yüzden bu tarz sorunlari forum gibi yerlere sormadan direkt uzmanla gorusmek gerekiyor. Birakin doktorları, adam 2 dakika da yazım seklinizden hastalık tanısını koydu. 🤣
Sana yazdım bak.
 
Sürekli tekrar eden düşünceleriniz mi var? Misal, güvenli bölgeniz var mı? Evden tek başına dışarı çıkamama durumu?
Hayır, sanırım üstteki arkadaşın dediği gibi anksiyete bozukluğu var. Genelde sadece yatıp dizlerime sarılma ve öyle kalma durumu oluyor. Kalkıp gezecek enerjim olmuyor. Yediğim yemeği boğazımdan aşağı indiremiyorum ve bunun sonucu hiç yemek yemediğim oluyor.
Ayrıca birileri tanı koysun diye yazmıyorum ki buraya, sadece paylaşmak istedim. Bu konu hakkında muhabbet edebildiğim pek insan yok çevremde.
 

Geri
Yukarı