Pantolon giyemiyorum

Yer
İstanbul
Yaklaşık 2 yıldan beri pantolon giyemiyorum. 22 yaşındayım 191 boyunda 84 kiloyum şu an üniversitede (siyah, krem, gri) eşofmanla takılıyorum benim gibi olan var mı? Dün siyah Slim pantolon ve süper skinny fit kot pantolon (33 beden) aldım çok rahat ancak arkadaşlarım çok dar olduğunu söyledi sizce çok mu itici?

Dosya Ekleri

• madmext-skinny-fit-jean-desp813-dd40.jpg
    madmext-skinny-fit-jean-desp813-dd40.jpg
    92,3 KB · Görüntüleme: 306
Hocam skinny giyinmeyin biraz daha bol paça pantolonlar giyinmeye çalışın skinnyler güzel kombinle batmasada genel olarak pek güzel olmayan pantolonlardan.

Erkeklere skinny pantolon insanlık ayıbıdır. İticidir, iğrençtir. En kısa sürede kurtulmanızı öneririm. Aynı kombinde bir skinny bir de chino veya kargo pantolon denerseniz auranızın değiştiğini fark edersiniz. Skinny pantolon içine sıçıp bırakıyor tarzın.

Hocam küfür etmeden sövmüşsünüz 😂 ayrıca bende skinny tavsiye etmiyorum kötü durur.

Erkeklere skinny pantolon insanlık ayıbıdır. İticidir, iğrençtir. En kısa sürede kurtulmanızı öneririm. Aynı kombinde bir skinny bir de chino veya kargo pantolon denerseniz auranızın değiştiğini fark edersiniz. Skinny pantolon içine sıçıp bırakıyor tarzın.
Kargo giyen arkadaşım vardı ancak çok bol

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı