Papara almak neden bu kadar zor?

Merhaba ben 18 yaşından küçüğüm o yüzden Papara'yı kullanabilmek için illa veli onayı istiyor abimde 21 yşaında Papara veli onayı yapmak için Papara hesabı açtı ama öğrendikki veli onayını sadece anne ve baba yapabiliyormuş neden bu kadar saçma?

Papara yine az şey istiyor İş Bankası İlk İmza Hesabı açarken 2 kere şubeye gidip bankada toplam 14 tane imza atıp bir saat yazı yazmıştım bu normal bir şey ama eskiden yoktu ben 2020 gibi sadece T.C. kimligimi yazarak kaydolmustum.

Merhaba ben 18 yaşından küçüğüm o yüzden Papara'yı kullanabilmek için illa veli onayı istiyor abimde 21 yşaında Papara veli onayı yapmak için Papara hesabı açtı ama öğrendikki veli onayını sadece anne ve baba yapabiliyormuş neden bu kadar saçma?
Ben annemin kimliğini gizlice alıp halletmistim :d

Platform senin 16 yaşında aklı yerinde biri olduğunu nereden bilebilir? 9 yaşındaki çocuk da oraya 16 veya 18 yaş üstü olarak kayıt olabilir, değil mi?

Ben kartı aldığımda böyle bir uygulama yoktu, ama gelmesi iyi olmuş.

T.C no istiyor hocam yapamaz. Herkes yaşını reşit girerdi o zaman.

Bende olmamisti ama su hologramda cok zorlanmistim.

Ben aldım 15 yaşındayım veli izni vs. İstemeden sadece kimliğimi taratarak black card aldım

Bende olmamisti ama su hologramda cok zorlanmistim.
Knk onun şeyi ışığa doğru durarak yüzünde hiçbir gölge olmaması gerekiyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı