Sizce bu bir sorun değilmidir? @0tac tamamen şans işi bazısına 2-3 günde bazısına 1 ayda bazısına 3 ayda, istanbul gibi şehirlerde aynı gün bile verebiliyorlarmış.(paparanın kendi kuryeleri), ama AGT kargo ile geliyorsa işin yaş o zaman.Sorun yaşamazsınız. Sadece yaşadığınız yere göre gelme süresi değişir. Bana 1 ayda gelmişti.
Sizce bu bir sorun değil midir? @0tac tamamen şans işi bazısına 2-3 günde bazısına 1 ayda bazısına 3 ayda, İstanbul gibi şehirlerde aynı gün bile verebiliyorlarmış.(Papara'nın kendi kuryeleri), ama AGT Kargo ile geliyorsa işin yaş o zaman.
1 yıl önce Black Card'ı almıştım, normalde 2 günde elime ulaşabilecek kart, AGT Kurye sağolsun 1 ayda geldi. İstanbul-Ankara arası 1 ayda teslim ediyorlarsa kim bilir taşraya kaç ayda teslim ediyorlardır...Merhaba, Papara Card sipariş verdim uygulama üzerinden ancak kargo şirketi ile çok fazla sorun yaşayan var. Sizce siparişi iptal edeyim mi? Sorun yaşayanınız var mı?
Papara almayın pişmanlik1 yıl önce Black Card'ı almıştım, normalde 2 günde elime ulaşabilecek kart, AGT Kurye sağolsun 1 ayda geldi. İstanbul-Ankara arası 1 ayda teslim ediyorlarsa kim bilir taşraya kaç ayda teslim ediyorlardır...
Bi benimki gelmicek galiba2 günde geldi bana çok memnunum.
1 haftada gelen var 2 ayda gelen var. İptal etmenizi gerektirecek bir sorun yaşamazsınız, duyduğuma göre artık aylar sürmüyormuş.
Hocam benimki gelmiyor napabilirim23. 09.2022 Black kart kargoya veriliş tarihi hala gelicek her halde jüpiterden geliyo benimkişaka Bi yana almayın
Bi benimki gelmicek galiba
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.