Ben 3 defa kart sipariş verdim herhangi sorun olmadı. Gelmeden 10 dakika önce aradılar yola çıktım imzaladım aldım. Her yerde ki bayi ve çalışanları aynı olmuyor maalesef. Ben şanslıydım herhalde.

Evet, cidden şans işi, şanslıysan hızlı gelir, şanssızsan hiç gelmez gibi bir durum söz konusu.

Benim de kartım 3 ayda gelmişti. Saçma politikaları var bayiden gelip alayım diyorum, olmaz diyorlar. Şikayetvar sitesi üzerinden Papara'ya bilet açın. Kardeşimin kartını 1 haftada getirdiler çok darladım Papara'yı.

Benim de kartım 3 ayda gelmişti. Saçma politikaları var bayiden gelip alayım diyorum, olmaz diyorlar. Şikayetvar sitesi üzerinden Papara'ya bilet açın. Kardeşimin kartını 1 haftada getirdiler çok darladım Papara'yı.
Bugün bekleyeceğim. Eğer gelmezse yarın şikayet açarım. Bugün Ziraat bankasına gidip kendime bir banka hesabı açtıracağım.

Kuryeler acaba ne yapıyor anlam veremiyorum, kahvede oturup okey falan oynuyorlar herhalde.

Şu kargocular ve kuryeler işlerini çok saçma yapıyorlar, tabii sözüm meclisten dışarı işini adam gibi yapana lafımız yok. İnsanların siparişlerine hiç saygı göstermiyorlar. Kimisi kapının önüne bırakıp gidiyor, kimisi yerden yere vuruyor... Diyecek bir şey yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı