Papara kart alınır mı?

Ininal da Akbank harici komisyon alıyor para yatırırken fakat Akbank'ta yatırırken farklı bir yöntemle yatırmak gerekiyor kartın barkod koduna kadar falan giriyorsun ki bu yöntemi genelde arıza var deyip ATM'ler reddediyor. Papara'ya yüklerken direk kartı takıp para yükle deyip yükleyebiliyorsak iyiymiş.

Evet yükleniyor

Yanlış bilgi vermeyin alabiliyorsunuz.
Kendi adınıza olan bir banka hesabından Havale yapabilirsiniz sadece. Başkası adına olan ve size para göndermek isteyen biri banka hesabından para gönderemez. Yanlış bilgi verip vermediğim hakkında yorum yapmak için önce kendi bilginizi doğrulayın.

Kendi adınıza olan bir banka hesabından Havale yapabilirsiniz sadece. Başkası adına olan ve size para göndermek isteyen biri banka hesabından para gönderemez. Yanlış bilgi verip vermediğim hakkında yorum yapmak için önce kendi bilginizi doğrulayın.

Kaç kere o işlem ile para aldım kanıtlayabilirimde

Papara için mi yoksa banka kartları için mi söylüyorsun bunu bilmiyorum fakat başkasından para alabiliyorsun banka kartlarına en azından ininal de böyle.

Para yüklerken komisyon kesiyor mu? Her ATM'de kullanabiliyor muyuz? IBAN var mı?
Kullanan varsa yazabilir mi? Ayrıyeten IBAN için Papara tarzı bir kart var mı alabileceğimiz?
Akbank ATM'lerinden yükleme yaparsınız komisyon kesilmez, diğer banka ATM'lerinde komisyon alınıyor. Her ATM'de kullanabilirsiniz. IBAN'a para göndermek mümkün. Başka bankaya sahip kullanıcılarda sizin Papara'nıza para yollayabiliyor. Biraz karmaşık ama öğrendiğinizde kolay gelecektir size.

Kullanıyorum. Kulanılır. Zaman zaman güzel kampanyaları var.
Diğer bilgiler sitesinde yazması lazım.

Para gönderme yükleme işlemi ise Papara'nın anlaşmalı olduğu daha doğrusu Papara kendi adına açmış olduğu hesapları var bankalarda ve Bu bilgiler uygulamada da yazıyor.
Yani sen atıyorum X banka kullanıyorsun Papara'nın X bankasında hesabı var diyelim uygulamadan X bankasının IBAN numarasını alıyorsun Papara hesabına para gönderirken X bankasının IBAN numarasını yazıyorsun açıklama kısmına ise Papara kartın hesap numarasını yazıyorsun uygulamada yazıyor 3-15 dakika içerisinde hesabına geçiyor.

Papara uygulaması içinden hesabına para yüklemek için banka veya kredi Kartı ile yüklerken komisyon açıyor sanırım yüzde 2-5 böyle bitir şeydi tam hatırlamıyorum.

Papara hesabından banka hesabına en az 10 ve üzeri gönderiliyor ücretsiz.

Şahsen ben X bankasından başka bankaya para transferi yapacağım zaman bakıyorum banka ücret kesecekse bir tık uzun yoldan araya Papara Kartı hesabını sokup tüm işlemlerimi ücretsiz hallediyorum.

Aynı şekilde Nays uygulamasınıda kullanıyorum. :)

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı