Papara Kart İncelemesi

Yani İninal gibi aktarmayla parayı başka bankaya vb. atamıyoruz değil mi? Sadece satın alımlarda aktarılıyor değil mi?
Banka hesabına da atabiliyorsun. Ama senin ismine olması lazım. 1 TL işlem ücreti alıyor o zaman. IBAN numaran ile işlem yapılıyor.

Aylık ne kadar para kesiyor? Mesela ben para biriktirmek için bunu alsam paramı keser mi?

Enpara yaş sınırı var. 18 yaşını geçtikten sonra zaten yeterince kart seçeneğin oluyor.
Öyle değil işte. 18 yaşını geçtiğin an her banka sana kart vermiyor. Ayrıca almak istemeyebilirsin. Ben bir bankaya bağlı olmak istemiyorum. Özellikle borçlanmak istemiyorum. Bu nedenle Papara bence çok iyi bir alternatif.

Sevgili Murat 10 tl olacak diyorsun hesapta fakat hangi hesapta 10 tl onu anlamadım birde para yükleniyor heralde değilmi ?

Sevgili Murat 10 tl olacak diyorsun hesapta fakat hangi hesapta 10 tl onu anlamadım birde para yükleniyor heralde değilmi ?
Kart için papara hesabında 10 tl olması gerekiyor. ATM'lerden yükleme yapabiliyorsun. Paparaya üye olun mobil uygulamasında para yükle bölümünde ATM ile para yükle seçeneğini seçin orada zaten bir IBAN veriyor o hesaba para atıyorsun detayları orada yazıyor. Youtube içinde de yükleme videosu var.

papara gelişen bir kart oyunculara yönelik hamleler yapıyor. Gist ve gamex fuarlarında reklamlarını gayet başarılı yaptılar kısa bir süre sonra ininalin önüne geçecektir

Düzeltme yapalım. Artık yurtiçi çekimlerinde %1.15+1TL alıyor. Eskiden 5 TL alıyordu 500 TL'ye kadar sonrasında bir eki daha vardı ama şuan hatırlayamadım. Ufak miktarlarda para çekenler için iyi bir şey olmuş.

İninal her türlü daha avantajlı.

Arkadaşlar fiziksel olarak karta ihtiyacınız yok zaten. Sanal kart yeterli. İninal bunu sağlayabiliyor. Bilmiyorum, bu arkadaşlar bunu sağlıyor mu ancak gereksiz fiyatlar var burada. Yani ATM'den para yükleme olayı bildiğiniz havale

Çok ama çok yetersiz bir kart. Genç arkadaşların hemen almaması gerekiyor bence.

Aileniz biraz teknolojiden, bankacılıktan anlıyorlarsa kendilerinden kullandıkları bankaya ait, kredi kartlarına bağlı bir sanal kart çıkartmasını isteyin. En avantajlısı budur. Hem aileniz limit belirleyebilir, hem de para yüklemelerini kendileri yapabilir.

En olmadı, 18 yaşına gelmeye bakın Enpara candır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…