Papara Kart İncelemesi

Teşekkür ederim hocam bu arada banka kartımı kendi adıma olmasına rağmen ekleyemedim, bir hata oluştu diyor sürekli sebebini biliyor musunuz acaba ?
Maalesef hocam daha önce hiç kart eklemesi yapmadım. Müşteri hizmetleri ile görüşebilirsiniz.

Para çekme işlemi yapmayacağım için 5 TL'lik olandan aldım. İninal kartta döviz ile Amazon üzerinden verdiğim siparişlerde %7 komisyon alınıyor, Papara'nın sitesinde döviz işlemleri ile ilgili bir kısım göremedim komisyon alınıyor mu acaba ?

Ya şimdi sitesine giriyorum onaysız kart maksimum 750TL yükleyebilirsiniz diyor, şimdi bu sanal kart gibi bir şey mi yoksa çipsiz karta artık 750TL mi yükleniyor?

@Murat Koç Merhaba,
Bende almayı düşünüyorum ancak 10tl mevzusunu anlayamadım. Papara bize numara verip, biz atm'den 10tl'yi yükleyince mi oluyor? Anlayamadım. Ve aktif kurye nasıl işliyor. Acaba eve gelmese olur mu? Son soru çipsiz kartı elden nasıl alabilirim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…