Papara kart siparişi hâlen gelmedi

• Konuyu başlatan vaxq
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 1.074

vaxq

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
23 Şubat tarihinde Papara Black Card siparişi verdim, 25 Şubat'ta basıldı ve 28 Şubat'ta ise kuryeye verildi. AGT Kargo sayfasında teslim tarihi 8 Mart gösteriyordu, o gün sabahtan akşama kadar bekledim, gelen yok giden yok. Papara kart sayfasında ise tahmini teslim 12 Mart diyor, Agt'nin kuryesine ulaşmayı denedim ama açan olmadı, internette de biraz okuyunca bu konuda çok sıkıntısı olanı gördüm. Acaba bu konuda bir fikri olan bana yardımcı olabilir mi ne yapmam gerektiği hakkında?

Agt cidden rezalet bir kargo, bizim buraya bakan yaşlı bir dedem var, kartı getirdi gitmiş kıraathaneye oturmuş, imza vs derken 3 yıl ömrüm kısaldı.

23 Şubat tarihinde Papara Black Card siparişi verdim, 25 Şubat'ta basıldı ve 28 Şubat'ta ise kuryeye verildi. AGT Kargo sayfasında teslim tarihi 8 Mart gösteriyordu, o gün sabahtan akşama kadar bekledim, gelen yok giden yok. Papara kart sayfasında ise tahmini teslim 12 Mart diyor, Agt'nin kuryesine ulaşmayı denedim ama açan olmadı, internette de biraz okuyunca bu konuda çok sıkıntısı olanı gördüm. Acaba bu konuda bir fikri olan bana yardımcı olabilir mi ne yapmam gerektiği hakkında?
Haftaya gelir büyük ihtimal. Bana tahmini teslimat süresinden 4 5 gün sonra teslim edildi.

Gelmesi 1-2 ayı bulabiliyor bazı durumlarda.

Bulunduğunuz konuma göre de teslim süresi değişebilir.İstanbul'da bana 5-6 güne gelmişti fakat iç anadoluda nüfusu az olan bir şehirde oturan kuzenime 2 haftada gelmişti.

Kuryenin keyfine bağlı. Ben Ankara'nın dışında bir yerde oturuyorum kart kuryeye verildikten 3 gün sonra elime ulaştı. Arkadaşımda merkezde 2 aydır gelmesini bekliyor 😂

Technopat Haberler

Geri
Yukarı