Papara kartı 1 aydır gelmedi

Biraz da şans işi aslında. Bana 2 haftadan az bir süre de gelmişti yoğunluğa göre, bu arada markettekiler bildiğim kadarıyla Black Card değil Lite Card. Müşteri hizmetleri ile iletişime geçin iptal etmeden önce.

Yanlış hatırlamıyorsam Lite Card'ı kaldırmış olmaları lazım. Artık Lite Card üretilmiyor olması lazım. Zaten öyle bir şeyin olması bile birnevi saçmalık.

Hmm hocam şimdi baktım black card sadece dijital satılıyor,markette satılan ise edu cardmış, kırpılmış versiyonu olması lazım.
Markette Education Card olması da bir acayipmiş. AGT Kurye ile hala anlaşmalı olmaları o kadar kötü ki. Bir sürü kargo firması varken 1 ay - 3 ay - 5 ay gibi bir sürede bir kartı getirmeleri hoş değil.

Ekran resminde gördüğünüz gibi 1 aydan fazla süre geçti. İptal talebi yazıyor ama ben iptal talebinde bulunmadım.
Eki Görüntüle 1988431

Kartımı bankamatik yuttu diye daha dün uğraşmayıp kart sipariş ettim 4 günde getirdiler. Müşteri hizmetleriyle iletişime geçin.

Hocam bunun yerine gidip marketten alsanız daha kolay olmaz mı? Zaten 5TL'miş.

O Black carda göre kısıtlı bir versiyon. Galiba para bile çekemiyosun belki değişmiştir ama en son böyleydi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı