Papara vs Tosla

• Konuyu başlatan Laces
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 21
  • Görüntüleme 10.132
İki kartında kendine göre farkları var. Tosla'da hiçbir şekilde yatırma ve yükleme ücreti yokken Papara'da 5 ücretten sonra para kesiyor ama az bir tutar. Tosla'da fark olarak kendi Tosla hesabına 1 TL para yollaman lazımki aylık 1250 TL yıllık yatırma 500 TL para çekme kalksın. Genel olarak cashbackleri zaten %90 aynı.

Benim bildiğim Papara da 500 TL üzeri yapacağınız para yatırmalarda %1, 2 komisyon alıyor ama ilk 5 500 TL üzeri yatırmada ücretsiz.

Selam önüme bu günlerde Tosla Kartı reklamları çıktı bende Papara Black Card kullanıyorum arkadaşım da Tosla Kartı var ve bana sürekli övüyor iki kartı karşılaştıriyoruz bazen bende değerli Technopat kullanıcılarına sormak istiyorum Papara mı Tosla mı?

Üstünden uzun zaman geçmiş ama yine de yazayım dedim.
Ben Tosla'yı öneririm çünkü IBAN özelliği var. Başkası sizin IBAN'ınıza para gönderebilir ancak Papara da güzel karttır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mesela arkadaşım garantiden tozmaya para atabilir mi?
IBAN üzerinden atılıyor mu bilmiyorum fakat uygulamaya Garanti kartını eklerse oradan yükleyebilir.

Selam önüme bu günlerde Tosla Kartı reklamları çıktı bende Papara Black Card kullanıyorum arkadaşım da Tosla Kartı var ve bana sürekli övüyor iki kartı karşılaştıriyoruz bazen bende değerli Technopat kullanıcılarına sormak istiyorum Papara mı Tosla mı?

Papara alır hocam hem kart ücretsiz hem de cashback i tosbackden daha iyi.

Üstünden uzun zaman geçmiş ama yinede yazayım dedim
Ben toslayı öneririm çünkü iban özelliği var başkası sizin ibanınıza para gönderebilir ancak parada güzel karttır

IBAN var fakat sadece kendi ismi olursa para gönderebiliyor, lütfen yalan yanlış bilgileri yaymayalım. Atıldığı taktirde para, gönderilen hesaba geri dönüyor.

IBAN var fakat sadece kendi ismi olursa para gönderebiliyor, lütfen yalan yanlış bilgileri yaymayalım.
IBAN üzerinden göndermek için kendi adının kayıtlı olması lazım evet. Onun dışında istediği kartı uygulamaya ekleyip para yükleyebiliyor iki kartta da.

İkiside iyi yani. İkisinden farklı kılan özellik yok neredeyse. Sadece papara ücretsiz kart veriyorken, tosla isimli kartı 10TL’ye veriyor. Benim gördüğüm tek fark bu açıkçası. İki markada güvenilir ve güzel kampanyalar var…

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı