Papara'da ATM ile para yatırılan paranın hesaba geçmemesi

Çok iyi yapmışsınız. Başka banka ATM'sinden yatırırken kesinlikle fiş alınmalı. 1 günün ardından herhangi bir e-posta veya arama gelmezse dediğimi deneyebilirsiniz. Müşteri hizmetleri 1 saat içinde parayı yatıracaktır.

Düzenleme:
Yatırmaz ise gerekli kurumlara şikayet edebilirsiniz. Benim bildiğim 4-17 gün para ATM'de sıkışırsa veya arıza çıkarsa geçerlidir. Onaylandığını gösteren fiş verdiyse para zaten Papara'nın havuzundadır.

Evet yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim beklemede olucağım.

İstanbul'da yaşıyorum ve ATM'den para yatırdığım gibi hesabıma geçiyor. Daha önce böyle bir sıkıntı yaşamadım, umuyorum ki yaşamam.

Bende ilk defa böyle bir şey yaşıyorum şaşkınım.
ATM'de para sayımı sonrası geliyor sorun firma değil kötü ATM'ler.

O zaman tek çare beklemek. Herhangi bir gelişme olursa bilgilendiririm.

Rahat olun hocam bana aynı olay 100tl de oldu en geç 15 20 gün arası sürede geldi o da atmnin sayım gününe bağlı olarak değişir daha erken de olabilir ama ben de o kağıdı da vermemişti o yüzden merak etmeyin sorun olursa Hakkınızı aramak daha kolay olcaktır.

Rahat olun hocam bana aynı olay 100TL de oldu en geç 15 20 gün arası sürede geldi o da ATM'nin sayım gününe bağlı olarak değişir daha erken de olabilir ama ben de o kağıdı da vermemişti o yüzden merak etmeyin sorun olursa hakkınızı aramak daha kolay olacaktır.

Makbuzu aldığım için işim daha kolay olabilir. Tek çarem beklemek. Başka bir gelişme olursa bilgilendiririm teşekkürler.

Arkadaşlar bu sabah saat 09.15'te yatırdığım tutar hesabıma geçti. Bugün 3. gün yani 3 günde hesabıma geçti. Sorun çözülmüştür. Böyle bir şey yaşamak üzücü ama kısa zamanda yatması'da iyi bir şey. Böyle benim gibi sıkıntı yaşayan insanlar için yapılması gerekenleri yazayım.
1-ATM'den makbuz almayı unutmayın.
2-yaşadığınız problemi mail üzerinden Papara destek kısmına bildirin.
3-gerekirse Papara müşteri hizmetlini arayın.
4-ve 4-17 gün arası bekleyin.
Teşekkürler yardımcı olduğunuz için.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı