Çözüm Papara'yı kullanmanın alternatif yolları

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

LordOfWindows

Picopat
Biliyorsunuz ki şu anda papara'dan harcama yapılmıyor, online olarak denediğim bir kaç işlemi sizlere paylaşacağım;

3D Secure 🚫
- 3D Secure kullanan online sitelerden alışveriş yapılmıyor. (trendyol, HepsiBurada, vb.)
1748446549625.png

2D Secure ✅
  • 2D Secure kullanan online sitelerden alışveriş yapılıyor.
  • Çok denemedim ancak denediklerimden olumsuz sonuç almadım:
(Apple Pay, Play Store, Canva, YouTube Premium, Steam, Epic Games)
- Amazon'da da tahminimce geçilir ancak Amazon 3D kullanıyor sadece belirli kullanıcılar 2D kullanabiliyor hatta bazı methodları vardı.
Belirttiğim kategoriler dün çalışıyordu, ben daha dokunmak istemedim uygulama aşırı sorunlu şu an, bir öneriniz varsa sunarsanız sevinirim.
1748446736412.png

(Kart ile POS cihazıyla ödeme bazı yerlerde çalışıyor bazı yerlerde çalışmıyor örneğin A101'de çalışmadı ancak Migros'da geçti.)

Ek olarak da günlük 2 bin TL limitiniz var. Konu sahibinin de 17 bin TL'si kalmış, umarım hızlıca alabilirsiniz.

Hocam kıymetli madenlerdeki parayi almanin bir yöntemi var mi?
Kıymetli maden kullanmadığım için denediğim bir yöntem yok, bazı konularda maalesef beklemek gerek, bir gelişme olduğunda uygulama en kısa sürede açılacaktır, açılmasa bile paraları vereceklerini düşünüyorum.

Ek olarak da günlük 2 bin TL limitiniz var. Konu sahibinin de 17 bin TL'si kalmış, umarım hızlıca alabilirsiniz.
Günlük 2 bin TL çekilirse alınır, ancak 2D secure sitesi dışında hiç bir yerde alışveriş yapılmıyor, Migros'ta denedikten sonra birdaha olmadı, ATM'dende çekmeyi denedim, uygulamanın en kısa sürede açılıcağını umuyorum eğer açılmazsa paraları geri vermek için muhtemelen müşteri hizmetleri ile iletişime geçmemizi isteyebilirler yada geçici süreliğine uygulamayı açabilirler.

Onaylı Nays hesabı olanlar banka kartı ile yükle diyip Papara'dan paralarını komisyonsuz çekebilirler. Sonra Naystan banka hesabınıza gönderebilirsiniz. Bilginiz olsun. Ben çektim.

Hocam hesap detayların da 2000 limiti gözükmüyor internetten alışveriş yaptığım da ise hata oluyor ne zaman açılır sizce.
Hangi siteden alışveriş yapmayı denedin? 3D Secure'li sitelerde kullanamazsın.

Papara'nın koyduğu günlük 2000 limiti var.
2 tane papara hesabım var buda günlük 4000tl demek o zaman.

Hangi siteden alışveriş yapmayı denedin? 3D Secure'li sitelerde kullanamazsın.

2 tane papara hesabım var buda günlük 4000tl demek o zaman.
Evet aynen öyle.

Hocam hesap detayların da 2000 limiti gözükmüyor internetten alışveriş yaptığım da ise hata oluyor ne zaman açılır sizce.
2000 limiti bildirim olarak gelmişti. Uygulamada ara ara çökmeler yaşanabiliyor. Ondan dolayı olabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı