Sigara gibi kötü bir alışkanlığın varsa (umarım yoktur) bırakıp parasını biriktirebilirsin.
Papara gerçekten güzel az önce başvuru yaptım bende ama 18 yaş üstü isen banka hesabında para biriktirmek daha doğru.3 Senedir ininal kullanan biri olarak söylüyorum Papara adamdır. Aylık kullanım ücreti diye bir şey yok, Papara Black kart evime kadar ücretsiz geldi, 3 aylık Spotify premiumluğunu 18 TL yerine 9 TL'ye aldım.![]()
Daha ne olsun?
Ben şu yöntemle para biriktiriyorum: Cebimde kalıp 2 güne parayı sıfırlayacağıma biraz zarar etsemde kenarda param dursun diyerek döviz alıyorum. Gerçekten de elimde TL olmadığı için unutuyorum. Pek zarar edilecek bir yöntem değil gibi zatenArkadaşlar ben yeni PC almak için para biriktirmek istiyorum. Fakat elime para geçtiği gibi harcayasım geliyor. Nasıl biriktirebilirim? Bir de kırılmadıkça açılmayan bir kumbara önerirseniz sevinirim. En fazla 30 TL.
Arkadaşlar ben yeni PC almak için para biriktirmek istiyorum. Fakat elime para geçtiği gibi harcayasım geliyor. Nasıl biriktirebilirim? Bir de kırılmadıkça açılmayan bir kumbara önerirseniz sevinirim. En fazla 30 TL.
Sigara gibi kötü bir alışkanlığın varsa (umarım yoktur) bırakıp parasını biriktirebilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.