Para biriktirmek için tavsiyeleriniz

Arkadaşlar ben yeni PC almak için para biriktirmek istiyorum. Fakat elime para geçtiği gibi harcayasım geliyor. Nasıl biriktirebilirim? Bir de kırılmadıkça açılmayan bir kumbara önerirseniz sevinirim. En fazla 30 TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben okul zamanı bilgisayar toplamak için yemekten kısmıştım. :D Günlüğüm ortalama 80 TL, üniversite öğrencisiyim. Her gün 50 TL'yi kenara koyuyordum. Yaklaşık 4 ayda sistemi tamamladım. Eğer gerçekten almak istiyorsan banka hesabı aç bütün parayı oraya koy. Ama biriktirmeye çok kararlıysan o parayı harcamıyorsun, tecrübeyle sabit. :D

Banka hesabı aç para eline geçer geçmez oraya yatır.

İyi güzel de yaşım küçük olduğu için ailem izin vermiyor o tür şeylere.
Bir defter tut kendine aylık. Elinden çıkan 5 kuruşu bile yaz. Ay sonunda o deftere bakıp nereden kısacağını bulabilirsin. PC toplayana kadar her ay yap bunu.

Deneyeceğim teşekkürler.
Ben okul zamanı bilgisayar toplamak için yemekten kısmıştım. :D günlüğüm ortalama 80 TL, üniversite öğrencisiyim. Her gün 50 TL'yi kenara koyuyordum. Yaklaşık 4 ayda sistemi tamamladım. Eğer gerçekten almak istiyorsan banka hesabı aç bütün parayı oraya koy. Ama biriktirmeye çok kararlıysan o parayı harcamıyorsun, tecrübeyle sabit. :D.

Teşekkürler.

Ben okul zamanı bilgisayar toplamak için yemekten kısmıştım. :D günlüğüm ortalama 80 TL, üniversite öğrencisiyim. Her gün 50 TL'yi kenara koyuyordum. Yaklaşık 4 ayda sistemi tamamladım. Eğer gerçekten almak istiyorsan banka hesabı aç bütün parayı oraya koy. Ama biriktirmeye çok kararlıysan o parayı harcamıyorsun, tecrübeyle sabit. :D.

Öğrenciyken aylık 2400TL almak herkese nasip olmaz gibi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı