Para isteyen çocuklara ne yapılabilir?

Merhaba efendim, ben işten çıktım. Eve gelirken kardeşim aradı birden, ben de ne olduğunu sordum. Kendisini evimizin tam önünde çocuklar etrafını sarmış ve para istemiş, bu da hemen yakında bir abi görmüş ve ona demiş o da hemen yardım etmiş. Kamera orayı tam görüyor, ne yapmalıyım? Çok korkmuş, biri 10-11 diğeri de 15 yaşlarında dedi tahminen.

Bizim ülkenin bitki örtüsü böyle maalesef bunların başına hiçbir şey gelmez çünkü bizim insanımız sever böylelerini. Neler neler yapan insanlar ceza almıyor bunlar mı alacak?Hiç bulaşmayın o bıçağı çeken saplar bile çok var örnekleri ceza bile almaz bunların aileleride aynı b.k bunların sülalesine müdahale etmek lazımda neyse.

Bizim ülkenin bitki örtüsü böyle maalesef bunların başına hiçbir şey gelmez çünkü bizim insanımız sever böylelerini. Neler neler yapan insanlar ceza almıyor bunlar mı alacak? Hiç bulaşmayın o bıçağı çeken saplar bile çok var örnekleri ceza bile almaz bunların aileleride aynı b. K bunların sülalesine müdahale etmek lazımda neyse.

Vallahi kral aynısı hepsini görsem eşek sudan gelene kadar döverim.

Kamera kayıtlarını gösterin polis filan deyin iyice korkarlar o yaştakiler not bende 15 yaşındayım polis filan deseler yapmazdım ben de.

Evet 15 yaş bir çocuk olarak yapmazsın. Ama o "çocuklar" göründüklerinden ibaret değil. Hoşlarına gitmeyecek bir şey yaparsan karşında 40 kişi bulabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı