Para isteyen çocuklara ne yapılabilir?

Hocam silah filan kabadayılığa delikanlılığa terstir olmaz öyle herkes yumruk yumruğa olacak teke tek dişe diş hesabı olacak öyle bıçak silah olmaz yani ha karşındaki bıçağı çıkardı veya silahi demek ki delikanlılıktan kabadayılıktan ders almamış demektir boş ver dersin önüne bakarsın baktın arkandan ateş etti baktın arkandan bıçakladı kalleşin tekidir deyip geçersin. Ayrıca kabadayılık şerefli bir meslek onurlu bir vazifedir.

Ben kabadayılık yapılmasını söylemedim, hani çocuklar bir şekilde o evde silah olduğunu bilirse belki bir ihtimal böyle kolay cesaret edemezler anlamında yazdım. Silahın kullanılmasını, doğrultulmasını kast etmiyorum. Konu sahibi bıçak gibi ciddi bir şey ile tehdidin söz konusu olduğunu yazınca yazmıştım. Yanlış anlamayın.

Beni evimin önünde böyle sıkıştırıp para isteyecek olsalar yaşlarına bakmazdım.

15 yaşında 2 kişi biri bıçağı çekmiş ne sizde 15 yaşındasınız.

Şimdi biraz daha sonuca geçelim kardeşimle çok konuştum oda bana çok korktuğunu söyledi bende ona bak kardeşim maalesef Türkiye'nin her tarafı böyle pisliklerle dolu bunlardan kurtulmanın tek yolu Türkiye'den kurulmak ki sen futbolcu olduğunda bu ülkeden gidip daha iyi yerlere geleceğine eminim belki bu zamanlar zor olabilir korkuyor olabilirsin ama emin ol artık bu duyguyu öğrendin onlar karşına çıktığın an kaçacaksın yapacak hiçbir şey yok sen en iyisini yapmışsın hem paran cebinde her şeyden önemlisi canına zarar gelmedi o yüzden korkma telefonun cebinde bir şey olur ara bu dünyada korkak olma biri sana bulaşırsa ya vur ya kaç okuldan gelirken de telefonu at çantaya cüzdanı da cebinde bir şey kalmasın bir de böyle şeyler olduğunda en kalabalık yerlere kaç ilk gördüğün erkeğe yapış yardım iste dedim bir de son olarak Amerika da bir arkadaşım bisiklet kiraladı ama çaldılar aldığı an o zaman 20-30 dolar civarı bir para verdi o bile 1-2 gün üzüldü sonra ne olacak dedi geçti bu hayatta en önemli şey sağlığın dedim sonra daha çok felsefe yapmadım biraz içinde korku varmış inşallah geçer 1-2 hafta içinde cevap veren fikir söyleyen herkese teşekkür ederim ama bu ülkede polislik vazifesini yerine getiren kaç kişi var merak ediyorum.

Son düzenleme:
Ben kabadayılık yapılmasını söylemedim, hani çocuklar bir şekilde o evde silah olduğunu bilirse belki bir ihtimal böyle kolay cesaret edemezler anlamında yazdım. Silahın kullanılmasını, doğrultulmasını kast etmiyorum. Konu sahibi bıçak gibi ciddi bir şey ile tehdidin söz konusu olduğunu yazınca yazmıştım. Yanlış anlamayın.
Hocam kabadayılık şerefli bir meslek onurlu bir vazifedir kolay kolay zaten kimse kabadayı olamaz herkes bir araç arar kendine silah ve bıçak ama bu tamamen yanlış kabadayılık zorsa delikanlılıktan ders almak zor değil delikanlı adamın elinde ne silah ne bıçak olur teke tek dişe diş kavgasını yapar kimseyi yanında köle diye gezdirmez eşkıya gibi dolandırmaz kimseyi. İşini tek başına halleder tek başına dövüşür ne olursa olsun silah ve bıçak yiğidi bozar en iyisi teke tek dövüşerek korkutmak.

Beni evimin önünde böyle sıkıştırıp para isteyecek olsalar yaşlarına bakmazdım.
Kardeşim adamlar eşkiya bıçaklı silahlı kişiler bu adamlar ne delikanlı ne kabadayı böylelerine delikanlı kabadayı dersi verip yoluna bakacaksın hiç muhatap bile olmayacaksın çünkü artık bu zamanda delikanlılıktan nasibini almamış kabadayılıktan dersini almamış mahlukatlar başına bela olur hiç uğraşılmaz eğer o yoldan gecseydim kardeşimizi korur ikisine de iki tokat atıp delikanlılık kabadayılık dersi verirdim bu devirde kimse sahipsiz değil ama artık insanlıkta öldü kimse başına belaya sokmamak için karışmıyor olaylara.

Son düzenleme:
Hocam kabadayılık şerefli bir meslek onurlu bir vazifedir kolay kolay zaten kimse kabadayı olamaz herkes bir araç arar kendine silah ve bıçak ama bu tamamen yanlış kabadayılık zorsa delikanlılıktan ders almak zor değil delikanlı adamın elinde ne silah ne bıçak olur teke tek dişe diş kavgasını yapar kimseyi yanında köle diye gezdirmez eşkıya gibi dolandırmaz kimseyi. İşini tek başına halleder tek başına dövüşür ne olursa olsun silah ve bıçak yiğidi bozar en iyisi teke tek dövüşerek korkutmak.

Kardeşim adamlar eşkiya bıçaklı silahlı kişiler bu adamlar ne delikanlı ne kabadayı böylelerine delikanlı kabadayı dersi verip yoluna bakacaksın hiç muhatap bile olmayacaksın çünkü artık bu zamanda delikanlılıktan nasibini almamış kabadayılıktan dersini almamış mahlukatlar başına bela olur hiç uğraşılmaz eğer o yoldan gecseydim kardeşimizi korur ikisine de iki tokat atıp delikanlılık kabadayılık dersi verirdim bu devirde kimse sahipsiz değil ama artık insanlıkta öldü kimse başına belaya sokmamak için karışmıyor olaylara
Son durum nedir hocam

Technopat Haberler

Geri
Yukarı