Para kazanmak istiyorum

Blog yazabilirsin. Ben senin yaşlarındayken bilgisayarım yoktu kütüphaneye ders çalışmaya diye gidip oradan internet siteme içerikler araştırıp ekliyordum. Yaklaşık bir 7 ay sonra güzel kazançlar elde etmeye başladım. Blogspot ya da wordpress üzerinden ücretsiz bir site açıp bilgili ya da ilgini çeken konular hakkında blog yazmaya başlayabilirsin.

Blog yazabilirsin. Ben senin yaşlarındayken bilgisayarım yoktu kütüphaneye ders çalışmaya diye gidip oradan internet siteme içerikler araştırıp ekliyordum. Yaklaşık bir 7 ay sonra güzel kazançlar elde etmeye başladım. Blogspot ya da wordpress üzerinden ücretsiz bir site açıp bilgili ya da ilgini çeken konular hakkında blog yazmaya başlayabilirsin.
Hala kazanıyor musun?

Deadlift ve Powerlift Hakkında! - Blog detayları
Hocam konu ile alakasız fakat az çok burada bilgi verdim istediğiniz konu hakkında.
Elinize sağlık hocam, teşekkürler.
Uygun olduğum vakitte bakarım. ✅
10 yaşında konu sahibi zaten işe alamazlar ayrıca bu yaştaki birinin yapabileceği en iyi şey ya yatırım ya da freelance işler logo tasarım viedo edit gibi hem bunlar çok kazandırıyor.
İnsanın kendini o kadar düşürmesine gerek yok, zorunda olan yapıyor. 🙄

Elinize sağlık hocam, teşekkürler.
Uygun olduğum vakitte bakarım. ✅

İnsanın kendini o kadar düşürmesine gerek yok, zorunda olan yapıyor. 🙄

12 yaşında çocuk çocuk işçilik kaldırıldı lütfen meşrulaştırmayın freelance işler bu yaş grubundaki için uygun para kazanma yöntemi bu 2. enflasyonu biliyoruz 6 ay çalışsa 12000TL bilgisayarlar zamlanacak çocuk işçilik yasaklandı bir kere ki zaten işe almazlar.

12 yaşında çocuk çocuk işçilik kaldırıldı lütfen meşrulaştırmayın freelance işler bu yaş grubundaki için uygun para kazanma yöntemi bu 2. enflasyonu biliyoruz 6 ay çalışsa 12000TL bilgisayarlar zamlanacak çocuk işçilik yasaklandı bir kere ki zaten işe almazlar.

Peki bu hangi freelancer sitesini tercih etmeli.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı