Para nasıl birikir?

Hocam çok merak ediyorum sizi 5 ay aç bırakan ekran kartı neydi :D
Aç değildim, spor yaptığım için beslenmeme dikkat edecek şekilde yiyordum, bulgur pilavı, tavuk, yoğurt ve opsiyonel Proteinli Süt. Aksine karnım ağrıyordu.

RX460, keşke biraz daha biriktirip 1050 alsaydım. Uzun süre 30 FPS'te oynamak canıma tak etmişti artık.

Okul'da acıkmadıkca birşey yeme, boş yere gereksiz şeyler alma ve sabırlı ol.
Hatta bir de bazı durum'larda Annen ve Baban ile konuşup ev içinde kendin için bir görev sistemi oluşturabilirsin, mesela her gün yatağını toplarsa 2-3 lira gibi.. ben eskiden yapardım ve faydasını da gördüm.
Hatta bir de bazı durum'larda Annen ve Baban ile konuşup ev içinde kendin için bir görev sistemi oluşturabilirsin, mesela her gün yatağını toplarsa 2-3 lira gibi.. ben eskiden yapardım ve faydasını da gördüm.

Okul'da acıkmadıkca birşey yeme, boş yere gereksiz şeyler alma ve sabırlı ol.
Hergün yatağımı toplarsam :D :D :D dağınık durmasını tercih ederim zaten yine bozulcak :D

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı