Para yatırdığınıza pişman olduğunuz oyunlar neler?

Zamanında gece pazarında veya mağazada tam olarak hatirlamıyorum asil vandal vardı 50TL'ye alabiliyordum bende 5 gün sonra oyuna 50TL attım acemi olduğumdan sanıyorum ki hala orada asil vandal var,baktım baktım bulamadım bende balıklı vandal aldım şimdi valorant oynamıyorum.
 
CS:GO'ya çok basmıştım özellikle kumar sitelerine.
Bıçak kazanmıştım lakin o zaman trade hanım vardı onu beklemeyip hırs yapıp gittim kumarda bıçağı da kaybettim
Evet çok pişman oldum (tabii bu olaylar 2019 dolaylarında olmuştu) daha da yatirmadim
Valorant'a yatırdım en son o yatirdigimi da zararına vereceğim gerçekten çok boş geliyor artık bir süre sonra skin almaya gerek yokmus aslında diyorum.
 
Oyun içi içerik değil de başlı başına tarkovun kendisini aldığım için pişmanım. Rezalet.
 
1686209806139.png

Bu oyunu aldiktan 3 ay sonra Epic'de bedava oldu keşke almasaydim iade de edilmiyor.
 
Oyun içi para yatırmadım daha önce, ama oyun olarak birkaç oyun var.

Xbox'a Metro: Last Light Redux almak. Oyunun fiyatı normalde 7-8'e düşüyor iken, ben hiç bakmadan bir indirimde 15'e almıştım. O paraya iki oyunu da alabilirdim.

Konsola Tomb Raider, FC3, AC2 gibi oyunları almak. Zaten PC'de sahiptim, konsolda oynayabilirim diye aldım ama oynamaya fırsat olmadı.

Ve konsolda RDR2 almak da olabilir. PC'ye de sonradan aldım ama konsoldakini pek oynayamadım, fırsat olmadı yine.

Yıllar önce, L4D2 ve orange box almaktansa HL2- L4D2 ve iki indie oyunu almıştım. Orange box çok daha mantıklı olurdu, onu da sonradan aldım o da ayrı bir şey.

Fallout New Vegas, Dishonored, Doom 3, psychonauts gibi Game Pass'te olan, ve aldığım hafta Epic'te ücretsiz olan cms 18 de olabilir.

Yani dolaylı yoldan Arkham City olabilir. Çünkü o oyunu almak için la Noire'yi iade etmiştim, şimdi la noire zamlandı ama Arkham City hala aynı fiyatta.
 
Ama ciddi anlamda çok pişmanım. Yazık gerçekten. Yatırmayı yaklaşık 1 2 ay kadar önce bıraktım sıkıldım ve boş geliyor artık anlamsız.

Aslında param n temizi oynadığın oynun hesabını almak gidip silah dizmek değil en mantıklısı ve en temizi böyle oluyor hem paranınin büyük bir kısmı elinde kalıyor hem de en iyi desenlerle silahlarla oynuyorsun.
 

Geri
Yukarı