Paralel ithalat LG G3 ile sorun yaşar mıyım?

Game Master

Hectopat
Katılım
18 Mayıs 2014
Mesajlar
142
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar NT'yi biliyorsunuz ülkemizin en büyük kitapçısı ve teknolojik aletler de satıyor. Ben LG G3 aldım 1599 TL'ye yarın geliyor, yolda yani... Ama birkaç kişinin yorumunu okudum paralel ithalat diyorlar internette böyle bir sorun olur mu? Ben garantisinde değilim bu işin zaten garanti herşeye kullanıcı hatası diyip yolluyor. Ben şimdi garanti sorun olmadan G3'ümü kullanabilecek miyim sorunsuz tam performans merak ediyorum. Yorumlarınızı belirtirseniz sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır bende kullanıyorum ve hiçbir sorun ile karşılaşmadım, üstelik 2 adet satın aldım 32 GB olandan. Tek farkı servisi LG Türkiye değil, başka bir servis bakıyor.
Ben 1400 TL ve 1500 TL olarak ayrı ayrı sitelerden almıştım ikisininde garantisine farklı bir servis bakıyor. Şahsen ben telefonu düşürmezsem garantiye yollamam gibi geliyor.
Tam performans alıyorsun diğerlerinden hiç bir farkı yok.
 
Son düzenleme:
Aynen hocam telefonun Teknosa'dan veya Vatan'dan alınmış bir LG G3'den hiçbir farkı bulunmuyor, tek fark servis hizmetinde.
Eğer işim düşerse verecekleri servis kalitesini de merak etmiyor değilim.. :)
 
Aynen hocam telefonun Teknosa'dan veya Vatan'dan alınmış bir LG G3'den hiçbir farkı bulunmuyor, tek fark servis hizmetinde.
Eğer işim düşerse verecekleri servis kalitesini de merak etmiyor değilim.. :)
Allah razı olsun içim rahatladı çok teşekkür ederim. :)

Konuyu yetkili arkadaş kapatabilir.
 
Açıkçası garanti olayına güveniyorsan al bu sitelerden. Ben güvenemedim g3 yerine g2 aldım bilindik bir mağazadan. Yani araştırdığımda bir çok insan tarafından garanti şirketine ulaşamadım gibi tepkiler de gördüm.
 
Paralel ithalat al kardeşim. Lg teknik servisi hiç ama hiç iyi değil. Anakart değişecekti 3 ay olmak üzere 2 kere servise gitti. Yani şöyle diyim 2 ayda elime geldi. Lakin ertesi gün yine servise gitti.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı