Paralel İthalat Mate 10 Alınır Mı?

Daha güncel telefonlara yönelmekte fayda var ve bence alınmaz.

1500TL bütçe var, o zaman kamerası iyi olan ikinci el veya sıfır telefon önerebilir misiniz? Bir de niye önermiyorsunuz? Telefon Android 9 güncellemesi aldı. Eğer batarya yüzümden diyorsanız bataryasını yeni değiştirmiş kullanıcısı.

Samsung Galaxy M20 Fiyatları & Özellikleri Hepsiburada'da! arkadaşım yakın zamanda aldı çok da memnum. Bataryası 5000MAH. PUBG mobili de donmadan oynuyor.
1600 liraya çıkabilirim dersen de Xiaomi Redmi Note 8 64 GB (Xiaomi Türkiye Garantili) Fiyatı

M20 telefonun çok kastığını ve Android 10 güncellemesi sonrasında SD kartları algılamadığı şikayetlerimi gördüm. Bütçemi maalesef arttıramıyorum. Note 8'in bütçeme sığan bir modeli gibi bir şey var mı? Sorum hakkında ne düşünüyorsunuz?

1.500'e 2.el mate 10 alacağına 100tl daha koyup sıfır note 8 almak daha mantıklı. Note 8'in 32gb olan modeli var daha ucuz ama tavsiye etmem.

Mate 10 halen alınabilir, Note 8 / Note 8 Pro / M20 vs gibi cihazlardan daha güçlü olduğunu düşünüyorum. İyi seçim.
Mate 10'un özellikleri note 8 ve m20'den daha iyi fakat aynı fiyata sıfır almak varken sırf özellikleri biraz daha iyi diye 2.el almak bana göre mantıklı değil. Note 8 pro ise mate 10'dan daha güçlü bir cihaz. Tabii arkadaşın kendi kararı.

Mate 10 halen alınabilir, Note 8 / Note 8 Pro / M20 vs gibi cihazlardan daha güçlü olduğunu düşünüyorum. İyi seçim.

Sağolun. Zaten Xiaomi markasına kılım ve Samsung'un S ve Note dışındaki telefonları kasmatik telefonlar oluyorlar. Konuyu kapatabilirsiniz moderatör arkadaşlar.
Mate 10'un özellikleri Note 8 ve M20'den daha iyi fakat aynı fiyata sıfır almak varken sırf özellikleri biraz daha iyi diye 2.el almak bana göre mantıklı değil. Note 8 Pro ise Mate 10'dan daha güçlü bir cihaz. Tabii arkadaşın kendi kararı.

İkinci el almaktan çekinmenizi yanlış buluyorum. İkinci el alarak hem cüzdanınıza hem doğaya iyilik yapmış oluyorsunuz. Telefon temiz kullanılmışsa, fiyatı makulse, faturalı, kutulu ve şarj aletli ise gayet ikinci el alınır. Note 8/Pro ve M20 gibi telefonlar güncelleme aldıktan sonra ( alırlarsa oda) kasmatik telefonlar olacaklar, siz de yenisini alıp bu telefonları çöplere atacaksınız ve israf olmuş olacak. Note 8 Pro, Mate 10'dan kağıt üzerinde daha güçlü ama günlük hayatta nasıl yansır bilemeyiz. Yine de sağ olun fikrinize saygı duyuyorum.

Son düzenleme:
İkinci el almaktan çekinmenizi yanlış buluyorum. İkinci el alarak hem cüzdanınıza hem doğaya iyilik yapmış oluyorsunuz. Telefon temiz kullanılmışsa, fiyatı makulse, faturalı, kutulu ve şarj aletli ise gayet ikinci el alınır. Note 8/Pro ve M20 gibi telefonlar güncelleme aldıktan sonra ( alırlarsa oda) kasmatik telefonlar olacaklar, siz de yenisini alıp bu telefonları çöplere atacaksınız ve israf olmuş olacak. Note 8 Pro, Mate 10'dan kağıt üzerinde daha güçlü ama günlük hayatta nasıl yansır bilemeyiz. Yine de sağ olun fikrinize saygı duyuyorum.
[/QUOTE]
Sizin kararınız tabii ki. Şahsen ben 2.el bir telefon alınca içim rahat etmez. Fakat dediğiniz gibi temiz bir cihazsa hayırlısı olsun diyelim. İyi forumlar 🙂

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı