Herhangi bir devlet ordusu değil, private military Company/Contractor nasıl olunur?
Hangi oyundan bahsediyorsunuz ?Herhangi bir devlet ordusu değil, Private Military Company/Contractor nasıl olunur?
Hayat oyunu ama tek canımız var.Hangi oyundan bahsediyorsunuz ?
Sıkıntı işler bunlar hocam. En fazla tetikçi olabilirsiniz onda da devlet isterse bulur.Hayat oyunu ama tek canımız var.
Liseyi bitireli çok oldu 1.Liseli kardeşim, bahsettiğin ''paralı asker'' türk ordusunda bulunmamaktadır. Ancak benzer mantık ''sözleşmeli er (uzman er)'' var. İyi para alırsın ama 10. yılı göremeden şehadet...
Aslında azıcık ortalamaya bilgi ve beceriye sahip olsan internette yapacağın 10 dakikalık araştırma ile bu sistemin Türkiye'de olmadığını öğrenirdin. Ya da 20 yaşına gelmiş birisi hayat tecrübesinden yola çıkarak bu çıkarımda bulunurdu. Her neyse, Rusya'da dediğin yapılanma var. ''Wagner'' isimli şirket var ama dilin olmadığından hiçbir ülkedeki hiçbir şirket olumlu dönüş yapmayacaktır.Liseyi bitireli çok oldu 1.
Devlet demedim zaten özel dedim 2.
Ölmek umurumda değil boşuna yaşıyorum zaten 3.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.