Param Güvende ile bilgisayar alınır mı?

KremJanti

Kilopat
Merhaba Sahibinden Param Güvende ile oyuncu kasası almayı planlıyorum. Sorun çıkar mı, almadan önce satıcıdan neleri rica etmeliyim ve aldıktan sonra nelere dikkat etmeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba Sahibinden Param Güvende ile oyuncu kasası almayı planlıyorum. Sorun çıkar mı, almadan önce satıcıdan neleri rica etmeliyim ve aldıktan sonra nelere dikkat etmeliyim?
Param güvende ile alındığında dendiği gibi güvende oluyordu. Sorun çıkaracağına sanmam. Detaylı olarak konuşmakta fayda var.

Hocam dislike atan arkadaş gereksiz atmış zaten bunlar varsa adam miningcidir. Boşa dislike atıp milletin kafasın da iki soru bıraktırmayın hocam. Direk olarak bu psu ve anakartlar bolsa veya ekran kartları zaten adam ya bilgisayarcı yada %90 ihtimal miningci. Sen o ekran kartını satın aldığın zaman bakalım 5 ay mı oynayacaksın 1 gün mü :D Söylediğimi doğru bulmayıp dislike atan arkadaşa söyledim.

Sanırım bozuk gelirse sistem komisyonu geri vermiyor ve alıcıdan talep ettiğinizde site size yardımcı olmuyor aradan çekiliyor. Aslında güvenilir bir sistem ama komisyon iade olmadığı için ben korkardım şahsen.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı