Param Güvende ile işlemci sattığım adam pinlerin kırık geldiğini söylüyor

kendisinde kırık bi tane vardır, onun görselini sizle paylaşmıştır. sağlan olanı kenara ayırmıştır. '300 TL' diyerek kendini ele vermiş zaten. Uygulamanın nasıl işlendiği bilmiyorum, parayı göndermedi mi yoksa gönder mi bilmiyorum ama eğer henüz göndermediyse hakkını ara, uygulamada daha önce satış yaptıysan önceki satışlarını dürüstlüğüne kanıt olarak göster. Satın alan kullanıcın başka satıcılarla benzer problemler yaşayıp yaşamadığını sorgula.

Düpedüz yalan söylüyor. Yalan söylediğini ispatlayamıyorsan kargonun sorumluluğunda olduğunu, senin sorumluluğunda olmadığını belirt.

Aynı olay benim başıma da geldi hocam inanmayın. Arızalı 1080 Ti sattım adama ancak ben param güven de ile satmadım. Sizde olan muhabbet gibi adam bana yok bunun ledi yanmıyor yok radyatörde yamuk var diye mesaj attı ve geldi 300 TL para istedi. Ben vermedim dava açıcam dedi. Dedim açabilirsin. Sende olayda o işlemci senin işlemci olmaya da bilir dikkat et bence.

Fotoyu çektiğinde eğer sağlam iken yolda sorun görmüş olamaz kendisi bişeyler yapmış ise bu onun sorunu parayı aldığın için sorumluluk senden çıkıyor kişi kendi rızası ile almış

Fotoyu çektiğinde eğer sağlam iken yolda sorun görmüş olamaz kendisi bir şeyler yapmış ise bu onun sorunu parayı aldığın için sorumluluk senden çıkıyor kişi kendi rızası ile almış.

Ne yapmamı önerirsiniz?

Kendisi video çekmemiş ve bana şunu yazmış: Fan işlemciye çarpıp plastiğin kutusunu açmış olabilir.

Eğer düzgün paketlemişseniz gerisi sizi ilgilendirmez. Bir de adam bilgisayarcı belki de duzeltemedigi bir işlemciyi size yollayacak boş verin iade almayın.

Dostlar sahibinden Param Güvende ile Ryzen 3 1200 sattım ve adama gitti şimdi pinlerin kırıldığını söylüyor bana kendisi yapmış gibi geliyor çünkü kendi plastiği ile yolladım ve kırılabilecek şekilde yollamadım kendisi bana fotoğraflarını yolladı. Sizce ne diyorsunuz bu pinleri kendisi kırmış olabilir mi bana en fazla 300 TL verebileceğini söylüyor ve bilgisayarcıymış.

Eki Görüntüle 1701131

Eki Görüntüle 1701132

Eki Görüntüle 1701133

Seri numarasını yanlış değilsem aldığın faturadan bulabilirsin kutusu durmuyorsa.

Gerçeği bilmeden yorum yapmak istemiyorum bu gibi şeyleri elden teslim etmek daha mantıklı, suistimal eden çok insan var ve bu olayda da gerçeği hiçbir zaman bilemeyeceğiz.

Hocam kargo bir türlü gelmedi şehrime gelmiş ama daha dağıtımda değil ismini hemen vermek istemiyorum kargo bir gelsin gerekli işlemleri yapacağım o zaman ismini veririm.

İsmini vermeniz eğer karşı taraf haklıysa bir şey ifade etmez veya yapacağınız işlemlerin önüne geçmez. Yani gönül rahatlığı ile paylaşabilirsiniz.

İsmini vermeniz eğer karşı taraf haklıysa bir şey ifade etmez veya yapacağınız işlemlerin önüne geçmez. Yani gönül rahatlığı ile paylaşabilirsiniz.

Kişinin ismi Mustafa perse numarasının sonu 99 ile bitiyor haberiniz olsun başkalarına da yapma ihtimali olduğunu düşünüyorum.

Ben bir de güvenli olsun diye bol bol bu patlayan plastiklerden koydum zarar gelmemesi için ne hikmetse açıldı diyor :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı