Parçası zor bulunan araç alınır mı?

fpolatgf

Hectopat
Daha fazla  
Honda CR-Z almak istiyorum ama Türkiye'de çok az var parçası da zor bulunuyor. Böyle bir araç almak çok mu sıkıntı çıkarır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bulamama durumu yüksek ihtimalle olmaz olarak düşünüyorum, yan sanayi üreticisi çok ama fabrikasyon orijinal isterse pahalıya patlar.
Yan sanayi olması problem değil ama böyle çok az sayıda olan bir aracın parçası -yan sanayi bile olsa- nerede bulunur hiç bir fikrim yok

Yani risk almak gibi bir şey bu sonuçta. Infinity kullanan tanıdığımız sorunlar yaşayıp aracı değiştirmişti mesela (ki Infinity Nissan'a ait). En iyisi o modellere çok girmemek.

Bulamama durumu yüksek ihtimalle olmaz olarak düşünüyorum, yan sanayi üreticisi çok ama fabrikasyon orijinal isterse pahalıya patlar.

Hocam araçtan az var siz olsanız CR Z için mi parça üretirsiniz Egea için mi? İkisi içinde derseniz bunun kalıp çıkarma ve bir sürü zaman maliyeti var yılda 2 kişi alacak diye bu masrafa girmez kimse. Parçası bulunur illaki ama bir Corolla gibi en geç 10 güne değil 1-2 ay uğraştırabilir.

Yan sanayi olması problem değil ama böyle çok az sayıda olan bir aracın parçası -yan sanayi bile olsa- nerede bulunur hiçbir fikrim yok.

Birçok parçası için yurt dışından getirtmeniz gerekecektir bu da bir hayli uzun sürer. 1 ay ile 6 ay arası. Eğer ki 2. arabam 3. arabam olacak hafta sonları sağ koltuğa agamı arka koltuğada sarışın platinleri atar gezerim diyorsanız ancak alınır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı