Pardus 2013 kullanıma sunuldu

• Konuyu başlatan 58528
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 1.585

58528

Kilopat
Makaleler
56
Bugün Ankara'da TÜBİTAK bünyesinde düzenlenen bir basın toplantısıyla tanıtılan yerli işletim sistemi Pardus 2013 kullanıma sunuldu. Pardus 2013 sürümü kamu/özel şirket ve bireysel kullanıcılar için indirilebilir sürümünü aşağıdaki linklerden bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Hayırlı ugurlu olsun.

ftp://ftp.ulakbim.gov.tr/pub/Pardus2013/

Abi zaten Pardus kullanıyordu ki. Bizim akıllı tahtalar da 2012 nin başından beri kullanılıyordu. 2 program var pc lerde. 1. Windows 2. Pardus.

Ben PARDUS işletim sistemini 2009 sürümünden beri kullanıyorum. Bana göre KDE'de en stabil işletim sistemidir. En son 2011 sürümünü test etmiştim. Bu sürümde Windows tabanlı ADOBE AUDITION programını bile çalıştırmıştım da bazı arkadaşlar tabiri caizse gudurmuşlardı:D

Wine'yi mi kullanmıştınız hocam çalıştırırken ?
Evet, Wine yazılımını kullanmıştım. Ancak Adobe yazılımı internet tabanlı bir yazılımdır. Önemli olan aktivasyondu. Onu da halledince tıkır tıkır çalışmıştı:)

- - - Güncellendi - - -

Lütfen dikkatle bakınız:D

Bir arkadaşımız da bunlara merak salsa da ben de yardımcı olabilsem.

- - - Güncellendi - - -

Bir resim daha koyayım. Belki ilgilenen arkadaşlar olabilir.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı