Parmaklarımda kahverengi lekeler var

Makaleler
3
Yer
Erbaa
Arkadaşlar resimde gördüğünüz gibi parmaklarımda bunlar var. Son 4 hafta içinde çıktı diye hatırlıyorum. Koku yok, ağrı yok. Hiçbir sorun yok. Ama bu neden oluşur? Bileniniz var mı? Artık korkmaya başladım. Google'da cin kınası yakılmış, cin düğününe götürülmüşsün, farklı alemlerde dolaşmışsın gibi yorumlar gördüm. Sağlığıma zararlı şeyler tüketmiyorum. Bazıları da tinea negra mantarı diyor fakat o 3-4 günde geçen, en fazla 1 hafta süren bir mantar hastalığı. Benimki 4 haftayı geçti neredeyse. Ne yapmam gerek? Elimi kaç kez yıkadım, geçmiyor.

Dosya Ekleri

• IMG-20201222-WA0007.jpeg
    IMG-20201222-WA0007.jpeg
    64,6 KB · Görüntüleme: 535
Arkadaşlar resimde gördüğünüz gibi parmaklarımda bunlar var. Son 4 hafta içinde çıktı diye hatırlıyorum. Koku yok, ağrı yok. Hiçbir sorun yok. Ama bu neden oluşur? Bileniniz var mı? Artık korkmaya başladım. Google'da cin kınası yakılmış, cin düğününe götürülmüşsün, farklı alemlerde dolaşmışsın gibi yorumlar gördüm. Sağlığıma zararlı şeyler tüketmiyorum. Bazıları da tinea negra mantarı diyor fakat o 3-4 günde geçen, en fazla 1 hafta süren bir mantar hastalığı. Benimki 4 haftayı geçti neredeyse. Ne yapmam gerek? Elimi kaç kez yıkadım, geçmiyor.
Cin kınası diyecektim bende ama koku yoksa bilmiyorum.

Bir doktor değilim ama bir dönem göçmenlerden çocuklara parklardan geçen bir hastalık vardı ele aynı bu şekilde iz bırakıyordu ve kaşınıyordu bence doktora görün cilt sağlığı ile alakalı olabilir.

Dönem dönem bende yaşıyordum. Tüm avucum bu lekelerle kaplanıyordu ve nedense hep uyandıktan sonra oluşuyordu. Ama bendekiler seninkine göre en fazla 1.5 gün sürüyordu. Vallahi ilahi bir şey mi hastalık mı in mi cin mi bilmiyorum. Sen yine bir doktora görün geçmezse artık bir hüddam hocasıyla konuşursun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı