Part time işte kaç TL ücret verilir?

İşe göre değişir hocam.

Asgari saatlik ücret 29 TL hocam size de aşağı yukarı bu kadar öderler aylık bir maaştan ziyade çalıştığınız saat kadar öderler genelde ama belirlenmiş saatleriniz veya vardiyanız varsa o zaman aylık tabi.

Asgari saatlik ücret 29 TL hocam size de aşağı yukarı bu kadar öderler aylık bir maaştan ziyade çalıştığınız saat kadar öderler genelde ama belirlenmiş saatleriniz veya vardiyanız varsa o zaman aylık tabii.

Ben günde 4 saat çalışmayı düşünüyorum haftada 24 saat yani, o zaman 2784TL mi alacak oluyorum.

10 saat çalışmaya 183 TL veren firmalar var, örneğin yemek sektörü. Saatlikten ziyade günlük ücret olarak bakarlarsa ve haftada 3 gün gidersen aylık 2400TL civarı kazanırsın.

Ben günde 4 saat çalışmayı düşünüyorum haftada 24 saat yani, o zaman 2784TL mi alacak oluyorum.

Minimum asgari saati vermek zorundalar normalde ancak belki daha düşüğe tabii tutan çıkarcı firmalar olabilir ama siz hakkınızı isteyerek en az asgari üzerinden almak isteyin ben farklı veren bir yer duymadım ama olabilir de.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı