Çözüldü Partlı ISO dosyası nasıl kurulur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

KingLahmAcun

Femtopat
Daha fazla  
MW 2 yuklestım ama dosyayı ZIP'ten cıkarınca normal RAR uzantılı degılde ISO uzantılı oldugunu gordum. Acaba ıkısını art arda nasıl kurabılırım? Daemon Tools'u denedım ama sace dosyanın 1. partını kuruyor 2.'sıne gecınce hata verıyor dıger dıskı takın diye. Yardımcı olur musunuz?

Çözüm
Daemom Tools'ta sanal bir CD kalıbı oluşturup 1.ISO'yu onun içine koy ve 1.bölümü kur. Daha sonra o CD kalıbından 1.ISO'yu çıkarıp 2.ISO'yu koy ve devam et. Eğer yapamazsan UltraISO uygulaması ile 2 ISO'yu birleştirmeye çalış.
ZIP'ten çıkardığınızda içerisinde 2. part diye bir dosya bulunmuyor mu?

Aga sımdı fotoğraf atacağımtımda hata verıyor ZIP'ten cıkardım ama dosyalar fıtgrl repackekı gıbı partlı 2 part fakat 1. partı baslatınca parttakı databınler 6 ya kadar ıste 7. data binle devam etmek ıcın dıger dıskı takın dıyor.

Önce 1.ISO'yu kur sonra 2.diski tak dediğinde 1.ISO'yu çıkar aynı disk harfi ile 2.ISO'yu yerleştir ve devam de.

Kanka tam anlamadım ortada bır dısk yok dosyalar sace ISO uzantılı Daemon Tools'u bılıyorsan PC ne sanal disk olusturuyor ISO'yu onunla kuruyon ama sorunda orada iste ilk partı kurunca ikinsısne gecmıyor hata verıyor dedıgım gıbı. Yanı anlamadım tam olarak bırazcık daha acık anlatır mısın?

Daemom Tools'ta sanal bir CD kalıbı oluşturup 1.ISO'yu onun içine koy ve 1.bölümü kur. Daha sonra o CD kalıbından 1.ISO'yu çıkarıp 2.ISO'yu koy ve devam et. Eğer yapamazsan UltraISO uygulaması ile 2 ISO'yu birleştirmeye çalış.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı