Dolaşıyor, uyuyor, geziyor, oynuyor vb. Tek yaşadığım için mecburen tek kalıyor. Yapabileceğim bir şey yok ama şimdilik bir sorun çıkartmadı.
Bazı kediler televizyon izliyormuş. Seninki izlemiyor mu?
Son düzenleyen: Moderatör:
Dolaşıyor, uyuyor, geziyor, oynuyor vb. Tek yaşadığım için mecburen tek kalıyor. Yapabileceğim bir şey yok ama şimdilik bir sorun çıkartmadı.
Evden çıkarken açık bırakmıyorum. Benimki daha çok etrafta dolaşıp gözlemlemeyi seviyor. Aslında ekranlardan hoşlanıyor. PC başındayken falan hep arkamdaki yatağa gelir ve uzanır. İzler![]()
3.Kaç yaşında?
Kedi çok tipsiz.![]()
Her görüşe saygılıyımdır
Her görüşe saygılıyımdırBurada kimse kimseden üstün değil, sadece biz buradaki düzeni sağlamak için uğraşıyoruz, emek veriyoruz. Trol amaçlı yaptığını biliyorum ancak yine de belirtmek istedim.
Evcil kedi dostum, kaçmıyor. Arada bahçeye falan çıkıyor. Bahçe dışına, sokağa falan çıkmaz tek. İçeride uyuya kalmış bu aradaEvden hiç kaçmıyor mu mesela?

Her dişi/erkek kedi konusu açıldığında aklıma bu geliyor.Uykum gelmiyor.[emoji852] Bu arada Pasha çok sevimli.[emoji4] Benim 2 kedim var birini dişi zannedip adını Boncuk koyduk sonradan farkettik kedi erkekmiş. Zaten anlamalıydım her Boncuk deyişimde pis pis bakıyordu.[emoji1]
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.