Passat B8 vs Tiggo 7 Pro

SvRayleigh

Hectopat
Daha fazla  
İyi sosyaller, 2. el 2017 model higline passatmı sizce daha mantıklı yoksa Tiggo 7 Pro'mu? Passat çok az yakıyor, VW kalitesi var ve alman kalitesi. Tiggo 7 Pro'da da çok yaktığı için LPG takılabilir, iç özellikleri daha fazla ve yeni bir araç sizce hangisi daha alınabilir?

Tiggo 7 Pro yerine Passat almak daha mantıklı bence görünüşü Tiggo'ya göre bence daha iyi ve daha az yakıyor ve adı duyulmuş bir araba.

Tiggo 8 Pro'ya çıkılamıyorsa bence de Tiggo 7 hem çirkin hem de o fiyata daha iyi arabalar bulunur. Yani o yüzden WV çok daha iyi olur. Tiggoların en büyük +'sı yenilikçi tasarımı ve iç dizaynı. Onun haricinde WV konforu bambaşka seviyede.

İyi sosyaller, 2. el 2017 model higline passatmı sizce daha mantıklı yoksa Tiggo 7 Pro'mu? Passat çok az yakıyor, VW kalitesi var ve alman kalitesi. Tiggo 7 Pro'da da çok yaktığı için LPG takılabilir, iç özellikleri daha fazla ve yeni bir araç sizce hangisi daha alınabilir?
SUV tarzı bir araç bakıyorsanız Tiggo 7 pro olabilir. Sedan tarzı araç bakıyorsanız Highline Passat full paket bir araç 1.4 ve 1.5 tsi motorlar normal kullanımda çok fazla yakıt tüketmeyecektir. 7-9 lt arası yakar.
1.6 TDI Passat aynı şekilde yine 6 ila 9 litre arası bir tüketimi var.
Passat alıcaksaniz km nin düşük olmasına ve DSG yi iyi bir ustaya gösterin

2018 öncesi b8'lerde kavrama değişimi istiyor 160-170'den sonra bazen bu sayılara bile ulaşmıyor. Çok önemli bir eksi değil ben Passat kullanıcısı olarak Passat seçerdim tekrar. 1.6 TDI 120HP dediğiniz gibi az yakıyor ancak performansın buna göre olduğunu unutmayın, şehir içinde üzebiliyor. Tabii yine de performansın LPG takılmış Tiggo 7'den fazla olacağını düşünüyorum.

Herkesin kendi dusuncesi farklidir ama ben kesinlikle Tiggo7 Pro'dan yana olurdum ama bence lpg dusunmeyin. Bu arada araci kullandim gayet guzel baya yuksektesiniz D suv gibi hissettiriyor.

Tiggo 8 Pro'ya çıkılamıyorsa bence de Tiggo 7 hem çirkin hem de o fiyata daha iyi arabalar bulunur. Yani o yüzden WV çok daha iyi olur. Tiggoların en büyük +'sı yenilikçi tasarımı ve iç dizaynı. Onun haricinde WV konforu bambaşka seviyede.
Hocam Tiggo7 ile ayni fiyat o dolulukta sifir araba bulabilirseniz bilgi verirseniz sevinirim. Onun disinda WV konforu konusunda size katiliyorum ama bir tarafta sifir ve suv bir arac bir tarafta 7 senelik bir arac dusundurucu 🤔

Sıfır araba her zaman sıfırdır.İkinci elin nasıl kullanıldığını ve ne zaman sorun açacağını bilemezsiniz.Tiggo 7 Pro sahibiyim.183 beygirlik bir motoru var.SUV haliyle yerden yüksek ve 1.5 ton bir araç nerdeyse.7 litre yakmasını beklemek hayalin ötesine geçmez.2000km oldu alalı, şehir içi tüketimim 9.6lt.Göz önünde bulundurabilirsiniz.Şehir dışı tabii ki 6-7 litre civarlarına düşüyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı