Özellikle azarladığın bir şey yok da ikinizden farklı olarak yaklaştığım tek bir konu var, ne ben anlatabildim ne de siz anlamaya çalıştınız Jira ile. Kendini ifade edemeyen herkes gibi haliyle ters olma hali geldi bir an.
Çünkü fikirlerimiz çok farklı değil, tek fark kullanıcı profiline göre bunların seçimlerinin yapıldığını ve her marka için bu pazarlama yöntemlerinin değiştiğini söylüyorum. Senin dediğin şeyi üşenmeyip hesaplayıp kafamdan ilk yaptığım ithalat maliyet farkının olmadığını görüp hak verebiliyorum. Karşımdan aldığım cevap ise hâlâ anlatmaya çalıştığım konu üzerine değil. Gereksiz şekilde gayet basit nüans varken "ben sana cevap vermeyi bıraktım" ve "iyi sindirsin yorumu" gibi tepkiler geliyor. Ne münasebet? Biz şu anda maç mı yapıyoruz yoksa fikir mi paylaşıyoruz? Burada uzun süreli bir çalışanından aldığım bilgiye göre farklı bir noktayı anlatmaya çalışıyorum, dediğimden farklı bir mesajla cevap geliyor.
İşte bundan bahsediyorum, sen ya da ben o arabayı almayız ama başka birisi çıkar otomatik kliması olmasın ama D sınıfı arabada da acil fren destek sistemi olsun der. Ürünlerin kullanıcı profili bu tür farklı kriterlere göre değişir, bu yaptığın da "ben onaylamıyorsam saygı duymam" mantalitesinin ötesine geçmiyor.