Neşeli Enginar Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 3.483 Makaleler 23 Çözümler 6 19 Haziran 2017 #21 SideWinder dedi: @Neşeli Enginar yiğidi öldür, hakkını yeme. Almanlar'ı sevmem, lakin iş arabaya geldimi akan sular durur... Genişletmek için tıkla... Ben hem kendilerini hem arabalarini severim. BMW kullanana kadar kendimi araba kullanmis saymiyorum. Yasamayan bilemez, bir asktir BMW.
SideWinder dedi: @Neşeli Enginar yiğidi öldür, hakkını yeme. Almanlar'ı sevmem, lakin iş arabaya geldimi akan sular durur... Genişletmek için tıkla... Ben hem kendilerini hem arabalarini severim. BMW kullanana kadar kendimi araba kullanmis saymiyorum. Yasamayan bilemez, bir asktir BMW.
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.563 Makaleler 65 Çözümler 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 19 Haziran 2017 #22 İsterse 5 yaş olsun. Eski bile olsa Passat.
Jason Hudson Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ocak 2014 Mesajlar 2.994 Makaleler 10 Çözümler 6 Yer ANKARA 20 Haziran 2017 #23 Pek bilgim yok ama Egea'lar da kronik olarak volan arızası oluşuyormuş. Tercihen Passat diyorum.