Zamanım olmadığı için hiç oynayamadım ama oynayan herkes bayılıyor hocam, zaten yenisi çıkacak yakında onu %99 ben de oynayacağım. O gelmeden denenebilir bence, kitlesi büyük bayağıPath of Exile dikkatimi çekiyor ama bazıları arpg türüne yeni başlayanlar için uygun olmayacağını söylüyor, eğer zorlanacaksam Arpg'ye başlamam için önerileriniz var mı?
İkincisini kaldıramayacak bilgisayarım ama ilkinde şansımı deneyeceğim teşekkürler.Zamanım olmadığı için hiç oynayamadım ama oynayan herkes bayılıyor hocam, zaten yenisi çıkacak yakında onu %99 ben de oynayacağım. O gelmeden denenebilir bence, kitlesi büyük bayağı
Rica ederim hocam, diablo 4'ün özellikle p2w tarzı bir şey olması ve tekrarcılığı sonrası bayağı reviewer youtube'a bunun videolarını atıyordu. İşte oyun böyle olmalı falan felan diye, o sebeple denenebilir dedim umarım öyledirİkincisini kaldıramayacak bilgisayarım ama ilkinde şansımı deneyeceğim teşekkürler.
Doğrudur hocam zamanında diablo 2'nin ilk dünyasının sonuna gelmiştim hoşuma gitmişti biraz torchlight 2 oynadım o da gayet hoştu biraz daha tatmin edici şeyler arıyorum bakacağım path of Exile'aRica ederim hocam, diablo 4'ün özellikle p2w tarzı bir şey olması ve tekrarcılığı sonrası bayağı reviewer youtube'a bunun videolarını atıyordu. İşte oyun böyle olmalı falan felan diye, o sebeple denenebilir dedim umarım öyledir![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.