- Makaleler
- 1
Bütçe belirtilmeden fikrimi sunmuştum 800TL'yi önceden görsem gidip 3950 alsın demem zaten.
O zaman bir dahakine ilk önce bütçesini sorun

Bütçe belirtilmeden fikrimi sunmuştum 800TL'yi önceden görsem gidip 3950 alsın demem zaten.
https://www.hepsiburada.com/asus-tu...YS7M5vvjeKXRcvm-Z4am1hw1IEBFusvRoC3MgQAvD_BwE bu takılma yapar mı sizce hocam.
Hocam peki görmemiş olabilirsiniz ama 3318 sensör soran biri 3950'li mouselara bütçesi uygun olur mu?
Hocam bilememki bütçesi ne kadar belki sensörler hakkında bilgisi yok önüne geldiği için merak edip sormuş olabilir.
Öyle düşünmüşte olabilirsiniz hocam ama bir dahakine bütçeyi soralım bence yanlış anlaşılmaya açık bir konu çünkü.
Ben ana başlıkta direkt sensör iyi mi olarak görünce bu şekilde yazdım bütçe sormayı düşünmedim.
Hocam bu tarz fareler takılma yapmaz ama siz soulsteal hocamın attığı alın bu bütçede çok bir seçenek yok ama o en iyisi.
Hocam ben biraz RGB düşkünü bir insanımşu anlık onu alasım var elime tam uyacağını düşünüyorum hafif diye gözüme çarptı zaten ama yine de hocamızın attığı fareyi bir araştıracağım.
Hocam bu tarz fareler takılma yapmaz ama siz soulsteal hocamın attığı alın bu bütçede çok bir seçenek yok ama o en iyisi.
Hocam claws nexus Air V1 farede bakabilirsiniz oda fena değil ve kablosuz.
FPS oyunları için kullanacağım hocam.
Onu bende gördüm hocam ama takılma yapmasından korkuyorum kablosuz diye.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.