Banka/Kart Paycell kart ile dijital platformlarda %50 iade

Wardom

Decipat
Katılım
8 Mayıs 2022
Mesajlar
777
Çözümler
11
Yer
İstanbul
İlk harcama dikkate alınıyor.
Tek seferde en fazla 30 TL yüklenir yazıyor.
Detaylar yazıyor.

Artık çoğu banka %50 vermeye başladı.
Ama banka açmaya yaşı tutmayanlar için Paycell gayet güzel kampanyalar yapıyor bence.
 
Papara cashback ilede güzel iadeler alabilirsiniz. Şu ana kadar Netflixden 112 tl tasarruf etmişim. Steamde de var cashback. Bu kullanımlar sınırlı bu arada ama kullanım olarak değil limit olarak mesela steam harcamalarından ayda en fazla 20tl kazanabilirsiniz diyo. Ben paparanın her cüzdanda olması gerektiğini düşünüyorum zaten hiçbir masrafı yok(sadece para yatırırken komisyon alıyorlar).
 
Papara cashback ile de güzel iadeler alabilirsiniz. Şu ana kadar Netflix'den 112 TL tasarruf etmişim. Steam'de de var cashback. Bu kullanımlar sınırlı bu arada ama kullanım olarak değil limit olarak mesela Steam harcamalarından ayda en fazla 20TL kazanabilirsiniz diyor. Ben Papara'nın her cüzdanda olması gerektiğini düşünüyorum zaten hiçbir masrafı yok(sadece para yatırırken komisyon alıyorlar).

Ya tamam da burada adam Paycell ile ilgili bir şey yazmış, sen gelip burada Papara'yı övmekten başka bir şey yapmıyorsun. Tamam anladık Papara en iyi kart.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ya tamam da burada adam Paycell ile ilgili bir şey yazmış, sen gelip burada Papara'yı övmekten başka bir şey yapmıyorsun. Tamam anladık Papara en iyi kart.
Kanka amacım övmek değil alternatif sunmak. Paycell arkadaşın dediğine göre ilk harcama dikkate alınır diyor bende daha nerden para tasarruf edebilirsiniz adı altında alternatif paylaştım. Papara herhangi bir para vermedi ya da bot hesap da değilim tamamen kendi tecrübelerime dayalı paparayı anlattım zaten para yatırırken komisyon alıyorlar diye de belirttim. İnsanlar ayda 40 50 lira daha parasını tasarruf edebilecekken neden etmesinler?
 

Geri
Yukarı