PayPal üzerinden eBay ödemesi yapılabilir mi?

kardeşim hic sorun yaşamadın mı ?

kardeşim gecmiş olsun hiç cözüm yok mu ?

teşekkür ederim çözüm şöyle alıcıya ulaştım kendisine güvenip banka transferi yaptım yani paypalı malesef kullanamadım ben.. ön ödemeli kart ile şansımı deneyecektim fakat ön ödemeli kart sitesi ödeme yapabilmen için bankanıza yolladığımız kodu bize girmen lazım dedi bankayı aradığımda ise böyle bi kodun olmadığını söyledi bende ön ödemeli kart sitesinden paramı geri çektim yani deneyemedim. ama zaten olacağınıda düşünmüyorum o şekilde olanaksız gibi geliyor bana paypaldan alışveriş yapmak. en mantıklısı çok güvenilir bi satıcı bulup banka hesabına havale geçmek eğer eBay'den alışveriş yapacaksanız.. Çünkü dolandırılma ihtimaliniz çok düşük hakiki satıcılar yolluyorlar sadece hak talep edemezsiniz bunuda unutmayın.

Son düzenleme:
Ben PayPal hesabını Amerika üzerinden açtım . Telefonu da orada yaşayan arkadaşımın telini girerek hallettim. Tavsiye ederim.

Herkes nasıl alınacağını yukarıda açıklamış zaten. Senin isteğin, birisinin senin yerine ürün sipariş etmesi mi acaba ? Bu konuda ben yardımcı olamayacağım maalesef.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı