PC açıldıktan sonra görüntü gidiyor

furk4n_oztrk.61

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayarı açıyorum, şifreyi giriyorum tumleç dönüyor biraz bekliyor sonra siyah bir ekran geliyor, ondan sonra ekran komple kapanıyor. Kasa çalışmaya devam ediyor. Neden yapar böyle?

Arkadaşlar bilgisayarı açıyorum, şifreyi giriyorum tumleç dönüyor biraz bekliyor sonra siyah bir ekran geliyor, ondan sonra ekran komple kapanıyor. Kasa çalışmaya devam ediyor. Neden yapar böyle?

BIOS pilini çıkarıp 3 dk bekleyin yeniden takın BIOS kaynaklı sorun olabilir. Olmazsa diğer donanımlarda bir problem bulacağız.

Yaptım reis aynı RAM de sıkıntı var galiba.

FN+F7 tuşuna basın olmaz ise F7 yerine diğer F1-2-3-4-5-6-8-9-10-11-12'ye bas bende de öyle olmuştu bu tuşlara sırayla bastım ve açılmıştı ha bu arada kasa açık iken bas.

FN+F7 tuşuna basın olmaz ise F7 yerine diğer F1-2-3-4-5-6-8-9-10-11-12'ye bas bende de öyle olmuştu bu tuşlara sırayla bastım ve açılmıştı ha bu arada kasa açık iken bas.
Reis ekrana görüntü gelmiyor ki nasıl yapayım onları zaten klavye falan calismiyo

Şifre girdikten sonra ümleç dönüyor sonrasında kapanıyor dediniz. Temiz kurulum yapmayı deneyin. Sorun devam ederse donanımsal bir arıza var demektir.

Şifre girdikten sonra ümleç dönüyor sonrasında kapanıyor dediniz. Temiz kurulum yapmayı deneyin. Sorun devam ederse donanımsal bir arıza var demektir.
Şimdi de açıyorum fanlar dönüyor ekrana hiç bi şekilde görüntü gelmiyo bip sesi geliyordu şimdi gelmiyo ram bozuldu galiba

Bip sesi kaç kere geliyor. Sesin nasıl geldiğini tam olarak söylerseniz teşhisi koyarız hemen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…