PC açıldıktan sonra görüntü gidiyor

furk4n_oztrk.61

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayarı açıyorum, şifreyi giriyorum tumleç dönüyor biraz bekliyor sonra siyah bir ekran geliyor, ondan sonra ekran komple kapanıyor. Kasa çalışmaya devam ediyor. Neden yapar böyle?

Video atmıştım da hata veriyor MP4 diye.
Ama açıyorum PC'yi kasa calisiyor ekrana gic bir şekilde görüntü gelmiyor bip seside cikmiyor ekran kartını değiştim ama aynı acaba RAM de mi sorun yoksa Power Supply de mi?

Olabilir ancak her sesin taşıdığı anlam farklı. Tam olarak çıkan bip sesini dinleseydik güzel olurdu. Çift slot RAM kullanıyorsanız yerlerini değiştirerek tek tek deneyin. Tek kanal RAM kullanıyorsanız farklı slota takıp deneyin. RAM'in girişlerini silgi yardımıyla silip oksitlenme varsa temizleyin. Sonrasındaki gelişmeleri aktarırsınız ona göre bir yol izleriz. Bu arada BIOS pilini çıkarıp tekrar takmayı deneyebilirsiniz belki sesi yine alabiliriz.

Olabilir ancak her sesin taşıdığı anlam farklı. Tam olarak çıkan bip sesini dinleseydik güzel olurdu. Çift slot RAM kullanıyorsanız yerlerini değiştirerek tek tek deneyin. Tek kanal RAM kullanıyorsanız farklı slota takıp deneyin. RAM'in girişlerini silgi yardımıyla silip oksitlenme varsa temizleyin. Sonrasındaki gelişmeleri aktarırsınız ona göre bir yol izleriz. Bu arada BIOS pilini çıkarıp tekrar takmayı deneyebilirsiniz belki sesi yine alabiliriz.

20230106_220014.jpg

Buzzer şu SATA girişinin üstünde ki değil mi reis kablosu yok bunun niye ötmüyor ne yaptıysam ötmüyor

Bip sesi bir anlık gelmiş de olabilir. Ekran kartını söküp işlemciden görüntü almayı deneyelim. Umarım işlemcinizde onboard vardır.
Evet onuda denedim ama kime sorsam ram bozulmuştur dedi ram sipariş verdim

Bip sesi bir anlık gelmiş de olabilir. Ekran kartını söküp işlemciden görüntü almayı deneyelim. Umarım işlemcinizde onboard vardır.
Hocam anakart yanarsa anakartta ki fanlar döner mi acaba benim anakart mi yandi klavye fare çalışmıyor fanlar dönüyor buzzer de ötmüyo

Son düzenleme:
Evet onu da denedim ama kime sorsam RAM bozulmuştur dedi RAM sipariş verdim.

Hocam anakart yanarsa anakartta ki fanlar döner mi acaba benim anakart mi yandi klavye fare çalışmıyor fanlar dönüyor buzzer de ötmüyor.

RAM geldi mi? Geldikten sonra böyle bir problem yaşadıysanız sıkıntı. BIOS pilini tekrardan çıkarıp takın bakalım. Sonrasında aynı tepkiyi alırsak PSU veya anakart kaynaklı bir sorun olduğundan şüphelenebiliriz.

RAM geldi mi? Geldikten sonra böyle bir problem yaşadıysanız sıkıntı. BIOS pilini tekrardan çıkarıp takın bakalım. Sonrasında aynı tepkiyi alırsak PSU veya anakart kaynaklı bir sorun olduğundan şüphelenebiliriz.
Ram daha gelmedi ama arkadaşlar şey dedi işlemci bozulmuştur dedi işlemci bozuk olursa anakart hiç bi şekilde uyarı vermez dediler başka işlemci var onu deneyeyim bi

RAM daha gelmedi ama arkadaşlar şey dedi işlemci bozulmuştur dedi işlemci bozuk olursa anakart hiçbir şekilde uyarı vermez dediler başka işlemci var onu deneyeyim bir.

İşlemci kaynaklı olduğunu pek düşünmüyorum ama yine de denemekte fayda var.

Öyle yapacağım en kötü bilgisayarciya gidip tek tek bütün parçaları denettireceğim işlemci aldım deneyemedim hevesim kursağımda kaldı vallahi.

Dediğim gibi PSU veya anakart sorunlu bir problem muhtemelen.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı