Ardabey4634
Decapat
Arkadaşlar sağolun, sorun şuan çözüldü, adw cleaner ile tarama yaptım, teşekkür ederim hepinize, yine olursa bildiririm.
Arkadaşlar sağ olun, sorun şu an çözüldü, AdwCleaner ile tarama yaptım, teşekkür ederim hepinize, yine olursa bildiririm.
Hocam, sorun büyük, olmadı, yine tekrar eklendi malware, galiba bir siteden kaynaklanıyor,regeditten ss atayım mı?Rica ederim. İyi günler.
Hocam, sorun büyük, olmadı, yine tekrar eklendi malware, galiba bir siteden kaynaklanıyor, Regedit'ten SS atayım mı?
Arkadaşlar sorun daha çözülemedi malware kendi kendini sürekli tekrar yüklüyor yardım edin.
@Leon Dayı Hocam yardım et.
Hocam şu an reklam çıkmıyor, ama hala Regedit'te malware dosyası.
Hocam tam olarak ne oluyor format mı? Birde ben görev zamanlayıcıdan malvare gönderen görevi sildim işe yarar mı?Telaşlanmayın. Sistem geri yüklemesi yaparsanız virüsün olmadığı zamana dönersiniz.Mantıklı fikir.
Oyunlardaki checkpoint sisteminin aynısı.Hocam tam olarak ne oluyor format mı? Bir de ben görev zamanlayıcıdan malware gönderen görevi sildim işe yarar mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.