PC açılışında SSD performansı düşüyor

Anlatamadım galiba?
SATA girişini SATA 3 portuna takın.
Zaten sata 3 portunda ancak ancak anakart desteklemiyor bu yüzden sata 2 gözüküyor portlar doğru.

Soksene su diski sistemden, boşu boşuna zarar veriyorsun paranın hiç mi kıymeti yok? İleride bu diski satmak isterseniz size negatif olarak dönecek.
Windows her şey bu diskte veriler çöp olur .Bu ayarı açmıştım bundan olabilir mi acaba.
1766353416573.png

Zaten SATA 3 portunda ancak ancak anakart desteklemiyor bu yüzden SATA 2 gözüküyor portlar doğru.

Anakart SATA 3'ü desteklemiyor mu?
Marka modelini atar mısın?

Zaten SATA 3 portunda ancak ancak anakart desteklemiyor bu yüzden SATA 2 gözüküyor portlar doğru.

Windows her şey bu diskte veriler çöp olur. Bu ayarı açmıştım bundan olabilir mi acaba?
Eki Görüntüle 2626494

UPS Kullanmıyorsanız kapatın.

Hayır anakart asush61 mk zaten yukarıda da fotosunu attım 200-250 mb arası hız alıyorum.

UPS Kullanmıyorsanız kapatın.
Hızlansın diye açtım hatanın kaynağı bu ise yani etkiliyorsa kapatırım ama sorun değil ise kalsın.

Hayır anakart asush61 mk zaten yukarıda da fotoğrafını attım 200-250 MB arası hız alıyorum.

Hızlansın diye açtım hatanın kaynağı bu ise yani etkiliyorsa kapatırım ama sorun değil ise kalsın.

Sorun SATA 3 hızında çalışan SSD'yi SATA 2 portundan beslediğiniz için performans bölümü "Normal" olarak düşük gösteriyor.

Siliyorum uygulamayı o zaman moralimi bozuyor daha çok.

Mantıklı karar.
Arkadaşlar diskin sağlıyla alakalı durum yok, SATA portundan veri aktarım hızı SSD'nin düşük olduğu için program tarafından performans ölçümü yapılıyor ve düşük göstermesi gayet normal.

İade konusu o kadar kolay değil ve şu anki durum için aşırı gereksiz.

Yukarıda da bahsettiğim gibi CRC Error count sayısı fazla. Bu sorun diskin haberleşmesinde sıkıntı olduğu anlamına geliyor. SATA kablosunu değiştir.

Son düzenleme:
Mantıklı karar.
Arkadaşlar diskin sağlıyla alakalı durum yok, SATA portundan veri aktarım hızı SSD'nin düşük olduğu için program tarafından performans ölçümü yapılıyor ve düşük göstermesi gayet normal.

İade konusu o kadar kolay değil ve şu anki durum için aşırı gereksiz.

Yukarıda da bahsettiğim gibi CRC Error count sayısı fazla. Bu sorun diskin haberleşmesinde sıkıntı olduğu anlamına geliyor. SATA kablosunu değiştir.
Sata kablosunu değiştirince performans düzelir mi geri speecy den de zaten test görüntülerini attım hepsi good diyordu .
1766355879834.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı