PC donuyor ve ekran gidip geliyor

Ekran kartinizda sorun ayni hatayi bende aliyorum Driver surumu degistirenler var ama duzelmiyor sanirim 20.2.2 kullaniyorum ben.
benım sürümüm 20.4.2 en güncel ne yaptıysam çözüm olmadı ekran kartını garantıyede yolladım daha 5 6 aylık sistem

Başka parçalarda sorun aramaniza gerek yok bence uzun suredir bu konu hakkinda araştirma yapiyorum RX 500 serisinde goruluyor ve yazilimsal bir sorun sanirim bazilarinda Driver surumuyle cozuluyor bazilarinda cozulmuyor karti bu sebeple garantiye verip donanimsal arizasi cikanlar da var karisik bir konu.
Benım sürümüm 20.4.2 en güncel ne yaptıysam çözüm olmadı ekran kartını garantıyede yolladım daha 5 6 aylık sistem.

Ben karantina bitince garantiye yollayacagim magdur durumdayim 1300TL verdim bu karta oyun ortasinda kapaniyor olacak sey degil.

tam kanser bi durum kafayı yiyorum inan lolde bile yapıyor arada ya
FurMark ile 15 dakika stress testi yapmayı dener misin? GPU-Z programını kurup test esnasında sensor kısmını kontrol et test Bitimi sensor kısmını SS alıp yükler misin?

Dosya Ekleri

• gggg.gif
    23,2 KB · Görüntüleme: 47
Büyük konuşmuyorum ama ekran kartı alırsam ki alacağım gibi duruyor kesinlikle NVIDIA alacağım

Son düzenleme:
Büyük konuşmuyorum ama ekran kartı alırsam ki alacağım gibi duruyor kesinlikle NVIDIA alacağım.

Ekran kartında pek problem görünmüyor sıcaklıklar iyi ama önceden işlemcinizin 100 dereceye çıktığını söylemişsiniz ki bu da sistemin kilitlenmesine sebebiyet veriyor. Prime 95 veya OCCT ile Max sıcaklığı kontrol ediniz

evet işlemci sıcaklığı 100 derecye çıkıyor ama occt işlemci testi veya power supply testinde çıkıyor normelmi test sırasında cıkması bilmiyorum ama monster hunter world oynadım son 40 dkkadır işlemci sıcaklığım 50 derece 55 derece prıme 95 sıcaklığa bakıcam

100 derece olması hiç normal değil direkt sistemin kapanmasına sebep olabilir ayrıca 90 dereceyi geçtiğinde işlemci otomatik güç düşürmesi yapacaktır bu yüzden darboğazlara sebep verir ki sürekli takılmalar, düşük FPS'ler olarak geri dönüş yapacaktır.

10 dakika oldu derece bu durumda

Dosya Ekleri

• Ek Açıklama 2020-05-06 122900.png
    58,9 KB · Görüntüleme: 52
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…