PC gamepad önerisi

mrsezerer

Hectopat
Katılım
1 Mart 2019
Mesajlar
155
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Bankacı
Merhabalar, bu aralar pes, FIFA, GTA gibi oyunlar oynuyorum. Yani anlıyacağınız gamepad isteyen oyunlar. Bana Max 300 TL'yi geçmeyecek PC gamepad önerir misiniz acaba? Şimdiye kadar Hadron HD305 kullanıyordum 6 yıl kullandım çok memnundum beni üzmeyecek bir öneride bulunursanız çok sevinirim, birkaç şey buldum ama sizlerinde önerilerine merak ediyorum, bir de PS3 DualShock alsam PC'ye uyumlu mudur ya da iş görür mü sizce?
HTTPS

Microsoft Xbox 360 Gamepad Joystick Oyun Kolu Kablolu PC Uyumlu Fiyatları ve Özellikleri

1611198741011.png


Snopy Rampage SG-R218 PS3/PC X INPUT Siyah USB 1.8m Joypad Fiyatları ve Özellikleri

1611198696215.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İlk attığınız ürünü kullanıyorum. Windows direkt Xbox controller diye algılıyor. Fakat sorun sadece bende midir bilmem titreşiminde sıkıntı var. Bunun bilincinde olarak alabilirsiniz.
 
DualShock 4 yenilenmiş alabilirsiniz.

Piyasada hep replika ürünleri var güvenemiyorum pek ve PC'ye bağlantıda uyumlu mu ki sorun yaratmasın.
İlk attığınız ürünü kullanıyorum. Windows direkt Xbox Controller diye algılıyor. Fakat sorun sadece bende midir bilmem titreşiminde sıkıntı var. Bunun bilincinde olarak alabilirsiniz.

Titreşimle çok işim yok beni yormasın oyun oynarken işimi görsün yeterli teşekkür ederim yorumunuz için dikkate alacağım.
Hocam, bunu alabilirsiniz. Kaliteli bir kol.

Hocam bu kolda RT lt tuşları aşırı sertmiş uzun süreli kullanımlarda eli mahvediyormuş öyle diyorlar ama tabii bulamazsak başka bir şey Logitech'ten vazgeçmiyeceğiz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı