Firelyfox145
Femtopat
Kaspersky 30 günlük deneme süresi ve ayrıca Free'si vardır mutlaka indirin şu an bende de var.
30 günlük bitti ama Free'si var mı hala? Ben cahilim bayağı ya.
Kaspersky 30 günlük deneme süresi ve ayrıca Free'si vardır mutlaka indirin şu an bende de var.
Evet, var.
Tüm Cihazlar için Ücretsiz Antivirüs Yazılımı | Kaspersky
Kaspersky Free ile ücretsiz antivirüs korumasını indirin. Bu en yüksek puanlı bulut antivirüs ailenizi virüslere, kötü amaçlı yazılımlara, fidye yazılımlarına, Truva atlarına ve diğer tehditlere karşı korur.www.kaspersky.com.tr
Keşke beynimi kullanıp araştırsaydım neyse deneyeceğim ESET'i yükledikten sonra.
Neden? Hocam ben ne yapacağım biri kasper önermiyor biri ESET.ESET'i önermiyorum hocam
Ben Kaspersky'ı denemenizi önermem. Sisteminizi riske atmaya değmez.
Biri kasper önermiyor
ESET'i önermiyorum hocam.
Koruma açısından günümüz şartlarına pek de uygun değil benim gözümde. Bence Kaspersky daha güçlü ve daha stabil.
Riske atmak derken?Ben Kaspersky'ı denemenizi önermem. Sisteminizi riske atmaya değmez.
Ahahahha hiç güleceğim yoktu kim o acaba bilip bilmeden bu konuya gelen ve bilgisi olmayan arkadaşmı dedi bunu
Ahahahha hiç güleceğim yoktu kim o acaba bilip bilmeden bu konuya gelen ve bilgisi olmayan arkadaşmı dedi bunu.
Ben Kaspersky'ı denemenizi önermem. Sisteminizi riske atmaya değmez.
ESET'i indirdim hocam Kasperi'de indiririm gerçi 2 tane Anti-Virüs ne kadar sağlıkı bilemem.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.