PC için Mac OS X Çıksın! İmzalayın!

Merhabalar. Umarım güzel bir sonuç çıkar, ama açıkçası ben pek inanmıyorum Apple'ın çıkacağına. 1997'ye kadar Mac OS çalıştıran cihazlar vardı bildiğim kadarıyla; ve de tamamen yasaldı; işlemcilerini üreten Motorola bile bir Mac yapmış! Ama Steve Jobs gelince tüm klonların üretimine son verilmiş; ve de sanırsam Tim Cook da Jobs ile aynı kafada, yan ürünler (iPad Mini, iPhone 5C, iPod Touch 16GB vs.) hariç...

O zamanları hatırlarım Power Computing gibi bir marka klon mac üretiyordu, ve sonra kendiliğinden yok oldu gitti... Apple aklını kullanmalı yazılım satmalı... Donanımı her marka istediğini üretsin, imzasında illa Apple Inc. olmasına gerek yok. Sonuna kadar destek ;)

Ben inanıyorum. Şuan bilgisayar aldığınızda bazı cihazlarda veyahut hepsinde tam bilmiyorum işletim sistemi kurulu olmuyor. 30 dakika montaj bölümünde kuruluyor. Ve umarımki gelecekte bize şöyle sorarlar; Efendim Bilgisayarınıza hangi işletim sistemi kurmamızı istersiniz ? Mac os x mi windows mu ?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı