PC için Wi-Fi kartı

cayagci

Decapat
Merhaba, ben 100Mbps fiber internet kullanıyorum fakat PC'ye anlık olarak en fazla 30-40 Mbps verebiliyor. Turkcell Superonline'ın kendi modemini kullanıyorum.
PCI Express Wi-Fi kartı olarak bunu:
Anten olarak ise bunu kullanıyorum:

Geçen gün gidip çift hat (5G destekli) USB-Wi-Fi bağdaştırıcısı olan şu cihazı aldım:
Fakat bu sefer de 30 Mbps üstünü görmüyor.

Kasanın modeme uzaklığı 6 metre civarında. Aynı yerden iPhone 7 cihazıyla 100 Mbps üstünü rahat görürken masaüstündeki bu donanımla en fazla 40 Mbps'i görüyorum.
Ethernet kullanmadan bağlantıyı güçlendirmek için ne gibi bir Wi-Fi kartı ve anten kullanabilirim?

(Ayrıca bahsettiğim PCI Express Wi-Fi kartının bilgisayarda ani çökmelere sebep olduğunu tespit ettim, tamamen rastgele zamanlarda bilgisayar çöküyor ve yeniden başlatmadığım sürece hiçbir komut almıyor. Yeniden başlattığımda da Wi-Fi bağlantısının kesildiğini görüyorum. Archer T2U nano cihazını kullanmaya başladığımda bu sorunun ortadan kalktığını fark ettim. )

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı