PC montajı nerede yaptırılır?

509401

Hectopat
Merhaba, ekran kartı aldık diyelim PC'de montaj yapmayı bilmiyorum, nerede yaptırabilirim? Mahalle bilgisayarcısına yaptırmak istemiyorum ama böyle telefon teknik servisi gibi kurumsal yapan bir yer bulamadım. Kurumsal bir yer var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, ekran kartı aldık diyelim PC'de montaj yapmayı bilmiyorum, nerede yaptırabilirim? Mahalle bilgisayarcısına yaptırmak istemiyorum ama böyle telefon teknik servisi gibi kurumsal yapan bir yer bulamadım. Kurumsal bir yer var mı?

Ekran kartı takmak telefona kılıf takmak gibi bir şey video açıp aynısını yap.

Bir kaç youtube videosu ile çok rahat bir şekilde kendin toplayabilirsin, hazır sistem almıyorsan başkasına toplatmak gereksiz bence.

İşinizi tamircilere bırakmanızı tavsiye etmem. Eğer Anakart ya da PSU değişmeyecek ise diğer parçaları değiştirmek çocuk oyuncağı zaten. YouTube'daki güvenilir kaynaklardan yardım alarak montajını yapabilirsiniz, sandığınız kadar zor değil.

Ekran kartı takmak telefona kılıf takmak gibi bir şey video açıp aynısını yap.

Birkaç YouTube videosu ile çok rahat bir şekilde kendin toplayabilirsin, hazır sistem almıyorsan başkasına toplatmak gereksiz bence.

İşinizi tamircilere bırakmanızı tavsiye etmem. Eğer anakart ya da PSU değişmeyecek ise diğer parçaları değiştirmek çocuk oyuncağı zaten. YouTube'daki güvenilir kaynaklardan yardım alarak montajını yapabilirsiniz, sandığınız kadar zor değil.

Kendime güvenmiyorum.

Kendiniz yapabilirsiniz, kolay bir şey aslında; ekran kartını Vatan'dan aldıysanız oraya da yaptırabilirsiniz.

Sosyal'de veya DH Formunda bu işler için ilan açan arkadaşlar vardı, onlara da yaptırmayı tercih edebilirsiniz ama uzun zaman önce bir kez görmüştüm, pek emin değilim...

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı