PC satıp Xbox One X almak

ladyEleven

Centipat
Arkadaşlar, şu anda kullandığım bilgisayarımı satıp Xbox One X almak mantılı mıdır?
PC özellikleri.
İ56500.
DDR3 anakart.
8 GB DDR3 1600MHz RAM.
RX570 4 GB.
1TB harddisk.

Xbox One X bildiğim kadarıyla güçlü bir konsol 4K TV'de var. Xbox alıp Gamepass EA acces ile oyun oynamak mantıklı mıdır?

Senin düşündüğünü yaptım. Sistemimi satıp çok temiz kutulu, faturalı şuan 18 ay garantisi olan bir xbox one x buldum ve satın aldım. Tabiki bilgisayarın yerini tutmuyor, oyunlar gereksiz pahalı. Game pass ve ea access cezbedici ancak bir yere kadar. Bilgisayar kadar özgür olamıyorsun ama yatağına uzanıp oyun oynamakta bir başka keyif.

Bana göre mantıklı. Kafanız rahat eder acaba şu oyunu açacak mı konusunda. Aşırı mantıklı.
Bu sefer ileride kafası rahat etmeyecek acaba bu oyun xbox one x destekli olacak mı diye. En temizi xbox one series s almak. Yeni nesli tamamen destekleyecek sonuçta. Ayrıca ssd de xbox one x almamak için büyük bir neden.

Senin düşündüğünü yaptım. Sistemimi satıp çok temiz kutulu, faturalı şu an 18 ay garantisi olan bir Xbox One X buldum ve satın aldım. Tabii ki bilgisayarın yerini tutmuyor, oyunlar gereksiz pahalı. Game Pass ve EA Access cezbedici ancak bir yere kadar. Bilgisayar kadar özgür olamıyorsun ama yatağına uzanıp oyun oynamakta bir başka keyif.

İnternete falan giriliyor mu kardeşim bu tür özellikleri falan var mı deneyimlerini aktarırsan sevinirim.
Xbox series s alırsınız belki bekleyin.

Fiyatı 4000 altında olur mu? Olursa alabilirim.

Son düzenleme:
Xbox one x satıp pc kurmuş biri olarak kesinlikle tavsiye etmiyorum. Single player oynamayacaksan hiç gerek yok. Kesinlikle multiplayer oyunlar zevk vermiyor. Game pass’e gelmeyen AAA oyunlar 500 TL civarı oluyor.

Xbox One S de alabilirsin. Onun da 4K desteği var ama tabii ki X kadar performanslı olmayacaktır. Ama gerçekten iyi bir fikir mi düşün karar ver çünkü Xbox'ı kullanma alanın çık sınırlı. Pişman olmak istemezsin. Ayrıca sisteminizin ederi anca 2. el almaya yeter ve çok güvenli değil ikinci el almak.

One S 4K oyun desteği yok. 2. el temiz kullanılmış konsol almanın herhangi bir zararını da görmedim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00